Tgrt Haber
17 Eylül 2023 10:19 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 20:34

Süper Lig'de dev randevu! Trabzonspor'un konuğu Beşiktaş

Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak... Karadeniz ekibi, rakibini 1 yıl 5 ay aranın ardından devirmek hedefiyle sahaya çıkıyor. Resmi maçlarda 18 maçtır yenilmeyen Kartal ise hum ünvanını sürdürmek hem de zirve tırmanışına devam etmek istiyor. İşte maçın tüm detayları...

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Süper Lig'de dev randevu! Trabzonspor'un konuğu Beşiktaş
Trabzonspor,Beşiktaş,Derbi

Süper Lig'in 5. haftası Trabzon'da dev bir buluşmaya sahne oluyor. Trabzonspor, Galatasaray'dan sonra sezonun ikinci büyük maçında Papara Park'ta Beşiktaş'ı ağılralayacak.

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. İkinci haftada İstanbul'da Galatasaray'a 2-0 mağlup olan ev sahibi bordo-mavililer, seyircisi önünde galip gelerek, büyük maç şanssızlığına son vermek istiyor.

Ligde 9 aydır derbi kazanamayan bordo-mavililer, Beşiktaş'a karşı da son yıllarda büyük talihsizlik yaşıyor. Kazanması halinde siyah-beyazlı rakibinden 1 yıl 5 ay sonra 3 puanı alacak. Süper Lig'de 18 maçtır kaybetmeyen (14G-4B) İstanbul temsilcisinin hedefi ise maçtan 3 puanla çıkıp dev seriye Trabzonspor'u da eklemek.

İKİ TAKIMDA ÖNEMLİ EKSİKLER

Karadeniz ekibinde Orsic, Fernandez ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları var. Pepe'nin durumu maç saati belli olacak.  Beşiktaş'ta yeni transfer Tayfur Bingöl ve sakatlığı geçen Ghezzal kafilede yer alırken, bel ağrısı tanısı ile tedaviye alınan Amartey ile Tayyip Talha, Trabzon'a götürülmedi.

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, ligde bu sezon 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ise bu sezon Avrupa'da 6'da 6 yaparken, ligde 2 galibiyet, bir beraberlik elde etti. Rakiplerine hiç yenilmedi.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Benkovic, Baniya, Eren, M.Can, Mendy, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Onuachu

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Omar, Onur, Amir, Salih, Gedson, Rashica, Rebic, Cenk

CANLI ANLATIM

Süper Lig'de dev randevu! Trabzonspor'un konuğu Beşiktaş

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...