Tgrt Haber
10 May 2022 14:31 - Güncelleme : 10 May 2022 14:36

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'a Fiorentina kancası

Şampiyon Trabzonspor'un futbolcularını Avrupa'nın dev kulüpleri yakından izlemeye devam ediyor. Gösterdiği performansla lige damga vuran orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas'a İtalya'dan talip çıktı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: A Spor
Bakasetas, Alanyaspor'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilmişti.
Bakasetas, Alanyaspor'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla şampiyonluğun mimarlarından birisi olan Anastasios Bakasetas için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Serie A ekibi Fiorentina Yunan futbolcu için teklif yapmaya hazırlanıyor.

38 yıllık uzun bir aradan sonra Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son veren Trabzonspor’un bazı futbolcularına transferde yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi. Bordo-mavililerde birçok oyuncu Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. Takımda başarılı bir sezon geçiren Anastasios Bakasetas için İtalya ekibi teklif yapmaya hazırlanıyor.

FİORENTİNA KAPIYI ÇALACAK

Calcio Line adlı sitede yer alan bilgiye göre Fiorentina, Anastasios Bakasetas için yaz transfer döneminde Trabzonspor'un kapısını çalacak. Bir süredir oyuncuyu takibini sürdüren Serie A takımı, gelecek sezon için Yunan orta sahanın hücumdaki yeteneklerinden faydalanmak istiyor.

6 MİLYON EURO

Orta saha oyuncusu için bonservis isteyen bordo-mavililer'de Bakasetas'ın serbest kalma bedeli 12 milyon Euro olarak belirlendi. Fiorentina ise Yunan futbolcu için Fırtına'ya 6 milyon Euro teklif götürmeye hazırlanıyor.

Abdullah Avcı döneminde Alanyaspor'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilen 28 yaşındaki futbolcu Akdeniz ekibinde sergilediği performansla futbol kamuoyunun ilgi odağı haline gelmişti.

Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...