Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
5 saat önce

Google çalışanlarını toplamış! Apple'ın 'gizli laboratuvarı' ifşa oldu

Apple'ın, Zürih'te yapay zeka için yeni bir araştırma laboratuvarı kurduğu ve Google'daki yapay zeka uzmanlarını işe alıp burada görevlendirdiği ortaya çıktı.
 - Çoklu sistem yerlileştiriliyor
5 saat 21 dakika önce

KAAN, 8 farklı hedefi hemen vuracak! Çoklu sistem yerlileştiriliyor

Milli Muharip Uçak KAAN'da kullanılacak Çoklu Bomba Salanı ile bir teknoloji daha millileştirilecek. Çoklu Bomba Salan Sistemi 8 farklı hedefe saldırı imkanı sağlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
5 saat 43 dakika önce

Google, İngilizce öğrenmek isteyenler için yeni yapay zeka aracını devreye aldı

Google, "Konuşma Pratiği" adında yeni bir yapay zeka özelliğini test ediyor. Bu özellik, kullanıcıların İngilizce konuşma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
6 saat 13 dakika önce

Tesla'dan tepki çeken 'Türkiye' kararı... Önce ekledi sonra kaldırdı!

Tesla, Cybertruck'ın Avrupa ve Orta Doğu tanıtım turunda İstanbul'u listeye önce ekledi sonra çıkardı. Tesla Türkiye yetkililerinin, İstanbul'un tekrar eklenmesi devreye girdiği öğrenildi.
Teknoloji - Teknoloji
6 saat 58 dakika önce

James Webb'den muhteşem görüntü! Atbaşı Bulutsusu'nun en net fotoğrafını çekti

James Webb Uzay Teleskobu, Atbaşı Bulutsusu'nun keskin kızılötesi görüntülerini yakaladı, bu da bulutsunun karmaşıklığını yepyeni bir ışık altında gösterdi.
Teknoloji - Teknoloji
7 saat 27 dakika önce

Polestar 5, dünyada bir ilke imza atacak

İsveçli otomobil üreticisi Polestar, "Polestar 5" modelinin prototipini sadece 10 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e şarj ederek, elektrikli araçların hızlı şarj sürelerine önemli bir adım attığını duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
7 saat 28 dakika önce

Elektronik sigaralarda 'uranyum' ve 'kurşun' tehlikesi!

ABD'de bir üniversitenin yaptığı araştırmaya göre; elektronik sigara kullanan gençlerin idrarında olması gerekenden yüzde 30 daha fazla kurşun ve 2 kat daha fazla uranyum tespit edildi.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 13 dakika önce

Avrupa Komisyonu, iPad konusunda kararını açıkladı

Avrupa Komisyonu, Apple'ın iPadOS platformunun Dijital Hizmetler Yasası kapsamına girip girmeyeceğine dair incelemeyi tamamladı.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 55 dakika önce

Yeni OLED iPad Pro için heyecanlandıran gelişme: Tablette daha iyisi olmayacak

Bir iPad Pro satın almak istiyorsanız, biraz daha beklemek isteyebilirsiniz. Bir hafta sonra tanıtılacak yeni iPad Pro ile ilgili tablet piyasasını sallayan bir iddia ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
10 saat 4 dakika önce

333 beygirlik 2024 makyajlı Cupra Leon görücüye çıktı!

Cupra, 2024 Leon modelini tanıttı. Hem Hatchback hem de station wagon modellerde makyaja uğrayan otomobilin satış tarihi açıklandı.
Teknoloji - Teknoloji
10 saat 40 dakika önce

Nokia 3210 2024 görüntülendi! Orijinalinde olmayan büyük bir özellik var

HMD Global, ikonik cep telefonu modeli Nokia 3210'un 2024 versiyonunu tanıttı. İşte 3210 (2024) özellikleri ve tasarımı...
Teknoloji - Teknoloji
11 saat 23 dakika önce

HyperOS güncellemesi Xiaomi SU7 için yayınlandı

HyperOS güncellemesini bugüne kadar pek çok telefonu ve tableti için yayınlayan Xiaomi, şimdi ise elektrikli aracında kullanıma sundu. Xiaomi SU7 için HyperOS ile gelen yenilikler neler?
Teknoloji - Teknoloji
19 saat 59 dakika önce

Apple en yeni ürünü Vision Pro'yu 2026'ya kadar yenilemeyecek

Mark Gurman, Apple'ın Vision Pro için yeni bir sürümü çıkarmayacağını duyurdu. Gurman'ın açıklamaları, Apple'ın bu alandaki stratejisini gözler önüne serdi. Peki, Vision Pro başarısız mı oldu? Yeni Vision Pro çıkar mı? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
21 saat 36 dakika önce

X, YouTube'a rakip yeni uygulaması X TV'yi 2024'te yayınlayacağını duyurdu

X, YouTube'a rakip yeni uygulaması X TV'yi 2024'te kullanıcılarla buluşturacak. X CEO'su ayrıntıları ve detayları açıkladı. Peki, X YouTube gibi mi olacak, X TV ücretli mi ücretsiz mi olacak? İşte detaylar!
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 19:49

Apple, yeni iOS 18 işletim sistemini 10 Haziran 2024'te tanıtacak

Apple, mobil dünyada devrim niteliğindeki yeni iOS 18 işletim sistemini duyurmaya hazırlanıyor. WWDC adlı geliştirici konferansında tanıtılacak. İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 19:20

Apple HomePod, Türkiye'de 11.999 TL fiyat ile satışa çıkacak

Apple, Türkiye pazarına ikinci nesil HomePod ile HomePod mini modellerini getiriyor. Yüksek ses kalitesi ve akıllı özellikleriyle dikkat çeken ürünler, tüketicilerin beğenisine sunulacak. İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 18:45

Whatsapp video gönderememe sorunu çözümü 2024

WhatsApp'ın Android kullanıcıları arasında yaygınlaşan video gönderememe sorunuyla ilgili çözüm arayışı sürüyor. İşte sorunun detayları ve çözüm önerileri...
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 16:53

NASA duyurdu: Dünya'ya 225 milyon kilometre öteden mesaj var

NASA, Dünya ile Güneş arasındaki mesafenin 1,5 katı uzaklıkta bulunan Psyche uzay aracı üzerindeki optik iletişim teknolojisi sayesinde, Dünya'ya 225 milyon kilometre uzaklıktan lazer mesajı gönderdi.
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 16:08

iPhone 16'nın maket görselleri sızdırıldı! 2017'ye geri dönüyoruz

Apple'ın iPhone 16 serisi, Pro ve Pro Max modellerinde daha büyük ekranlarla karşımıza çıkacak. Ayrıca 2017 yılından kalma bir eski tasarımla piyasaya sürülecek.
Teknoloji - Teknoloji
29 Nisan 2024 - 15:20

Kafamızın arkasındaki 'küçük beynin' bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı

Beyincik, sadece kas kontrolünü değil, öğrenme sürecinde de önemli bir rol oynayabilir. Yapılan araştırmalar, beyinciklerin hareketleri ve düşünceleri bağlama yeteneğine sahip olduğunu gösteriyor.
Sona Git