Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43

iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri neler olacak, tanıtımı ne zaman yapılacak?

Teknoloji dünyasının önde gelen markası Apple yeni bir model üretimiyle gündeme geliyor. Teknoloji devi olarak bulunduğu konumu kimselere bırakmayan Apple ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte “düşük maliyetli iPhone” konseptinden yola çıkarak iPhone serisini üretmeye başladı. Güncel teknik özelliklere sahip ‘Ucuz iPhone’ olarak tanımlanan Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone SE 3 ile ilgili detaylar ise şimdiden merak edilenler arasında. Apple en ucuz telefonu olan iPhone SE 3 tanıtımı ne zaman yapılacak? iPhone SE 3 özellikleri neler, ne zaman çıkacak? İşte iPhone SE 3 ile ilgili tüm detaylar…

iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri neler olacak, tanıtımı ne zaman yapılacak?
iPhone,apple,telefon,iphone SE 3,teknoloji

Teknolojide öncü olan devlerden Apple yeni bir model üretimiyle tekrar gündemde. 'Ucuz iPhone' olarak tanımlanan iPhone SE 3 modeli satışa sunulmadan önce detaylarının neler olduğu merak eliyor. Detayları hakkında araştırmalara şimdiden başlanan Apple’ın yeni telefonu geçtiğimiz günlerde 1 trilyon dolar değere ulan Apple’ın yeni telefonu merak ediliyor. iPhone SE 3 özellikleri ve çıkış tarihi de gündemde. Peki iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri neler olacak, tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte en çok takip edilen teknoloji devi Apple’ın yeni modeli iPhone SE 3 ile ilgili tüm merak edilenler…

iPhone SE 3 ile ilgili beklentiler şimdiden artmaya başladı. Apple’ın, en ucuz 5G özellikli akıllı telefonu olması beklenen iPhone SE 3 ile ilgili bilgiler sızmaya başlarken teknoloji severler, iPhone SE 3 tanıtımını merakla bekliyor.

İPHONE SE 3 TANITIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Çıkardığı her modelle ilgi çekmeyi başaran teknoloji devi Apple'dan gelen son modelin ne zaman görücüye çıkacağı merak ediliyor. Peki merakla beklenen iPhone SE 3 tanıtımı ne zaman yapılacak?

iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri neler olacak, tanıtımı ne zaman yapılacak?

Bloomberg’in teknoloji yazarlarından Mark Gurman, Apple’ın yeni telefonu iPhone SE 3 ile ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı.

Edinilen son bilgiler eşliğinde Mark Gurman’a göre Apple, 2022’de ilk tanıtım etkinliğini mart veya nisan aylarından yapacak. Tanıtımın kesin tarihi net olarak açıklanmadı ancak yılın ilk tanıtım etkinliğinde iPhone SE 3’ün tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İPHONE SE 3 ÖZELLİKLERİ NELER, SATIŞA NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone SE 3 ne zaman çıkacak? iPhone SE 3 özellikleri neler olacak, tanıtımı ne zaman yapılacak?

Özellik bakımından en çok ilgi çeken markalardan olan iPhone her dönem yeni modelleriyle ilgi çekmeye devam ediyor. Apple’ın en ucuz telefonlarından olması beklenen iPhone SE 3, 5G desteğine sahip olacak. Ayrıca iPhone SE 3, çok daha fazla işlemci gücüne sahip olacak. Ancak iPhone SE 3’ün tasarımında değişiklik olmaması bekleniyor.

iPhone SE 3’ün satışı ise, mart veya nisan ayında yapılacak etkinlik sonrası başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...