Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
9 saat 31 dakika önce

Apple, iPhone "alarm çalmıyor" sorunu için yakında güncelleme yayınlayacak

Apple, iPhone kullanıcılarının alarm sorunuyla ilgili yakında bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Son dönemde iPhone kullanıcıları, kurdukları alarmların çalmadığına dair şikayetlerde bulunmaya başladı. Peki, iPhone alarm çalmıyor sorunu nasıl çözülür? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
9 saat 58 dakika önce

iOS 18, Safari'yi yapay zekayla donatacak: Üç özellik sızdırıldı

Apple'ın iOS 18 güncellemesinde yenileyeceği uygulamalardan biri Safari. Tarayıcı, yapay zeka tarafından desteklenen üç önemli özelliğe sahip olacak.
Teknoloji - Teknoloji
10 saat 6 dakika önce

iOS 18 ile iPhone'lara gelecek yapay zeka özellikleri

Apple'ın merakla beklenen iOS 18 güncellemesi ile birlikte Safari'ye yeni yapay zeka özelliklerinin ekleneceği açıklandı. Kullanıcıların internetteki deneyimlerini kolaylaştıracak ve geliştirecek pek çok yenilik geliyor. Peki, iOS 18 ile Safari'ye ne gibi yapay zeka özellikleri gelecek? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
10 saat 39 dakika önce

Uzman isim yapay zekanın iş hayatına etkisini değerlendirdi: 'İnsanları gereksizleştirecek'

Yapay zeka ve otomasyonun ilerlemesi, yeni iş alanları oluştururken birçok işi de ortadan kaldırarak işsizlik endişesini artırıyor. Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Barış Erdoğan, yapay zekanın insan hayatına etkilerini değerlendirdi.
Teknoloji - Teknoloji
10 saat 46 dakika önce

GTA 6 henüz çıkmadan bir oyun sitesinde 2 bin 422 TL'ye satışa sunuldu

Son dönemin en çok beklenen oyunu GTA 6, henüz çıkmadan bir oyun sitesinde satışa sunuldu. Bu hamle, oyun severler arasında büyük tartışma oldu. Peki, GTA 6'nın satış fiyatı ne kadar? GTA 6 çıktı mı? Bu erken satış hamlesi ne anlama geliyor? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
11 saat 40 dakika önce

BMW'den tarihi değişiklik! Benzinli araçlardaki harf kalkıyor

Alman otomobil üreticisi BMW, benzinli modellerinin isimlendirme sistemini değiştirdi. Hem elektrikli hem de benzinli modellerde kullanılan "i" harfi artık elektriklilere özel kalacak.
Teknoloji - Teknoloji
12 saat 35 dakika önce

Kopya içerik paylaşanlar yandı! Instagram öneri algoritmasını kökten değiştiriyor

Instagram, öneri algoritmasını değiştirerek artık takipçi sayısı yerine özgün içerikleri ön plana çıkaracak. Yeniden paylaşım yapan hesaplar cezalandırılacak ve önerilerde orijinal içeriğe öncelik verilecek.
Teknoloji - Teknoloji
13 saat 23 dakika önce

HAVELSAN sözleşmeyi imzaladı! Yeni uçak simülatörü görevi

Türk savunma sanayi bünyesinde dev projeler geliştiren HAVELSAN ile Gözen Holding bünyesindeki simülatör eğitim merkezi IFTC arasında Airbus A320 NEO/CEO Tam Uçuş Simülatörü sözleşmesi imzalandı.
Teknoloji - Teknoloji
13 saat 30 dakika önce

ChatGPT'den gizlilik tutkunlarının çok seveceği yeni özellik geldi

OpenAI, ChatGPT'de yeni "Geçici Sohbet" özelliğiyle, kullanıcıların gizliliğini korurken sohbet geçmişini kaydetmemelerini sağladı.
Teknoloji - Teknoloji
14 saat 8 dakika önce

Apple sözünü tutuyor: Assassin's Creed Mirage'nin iPhone'a geleceği tarih açıklandı

Assassin's Creed Mirage, iPhone 15 Pro ve iPad'de 6 Haziran'dan itibaren oynanabilir olacak. Ancak Türkiye'deki kullanıcılar birkaç gün daha bekleyecekler.
 - ABD harekete geçti
15 saat 15 dakika önce

Uzay savaşı için uzaktan kumandalı silah test ediyorlar! ABD harekete geçti

İkinci Dünya Savaşı sonrasında nükleer silahlarını hızla geliştiren ABD, uzayda gerçekleşebilecek savaşlarda kullanılabilecek uzaktan kumandalı yeni bir silahı test ediyor.
Teknoloji - Teknoloji
15 saat 52 dakika önce

Yeni iPad'lere bir hafta kala iOS 17.5 beta 4 güncellemesi yayınlandı

Apple, iOS 17.5 güncellemesini kararlı sürüm olarak yayınlanmadan önce deneyenler için yeni güncelleme yayınladı. iOS 17.5 beta 4 kullanıma açıldı.
Teknoloji - Teknoloji
16 saat 27 dakika önce

'iPhone alarm çalmıyor' sorunu için Apple'dan açıklama geldi

Son zamanlarda iPhone alarmınız çalışmıyor mu? Yalnız değilsiniz. Apple, kullanıcılardan gelen şikayetleri doğrulayarak sorunun yazılımsal kaynaklı olduğunu belirtti ve çözüm için çalıştıklarını açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 21:17

Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran’da iOS ve iPadOS için çıkış yapacak

Assassin’s Creed Mirage, iPhone ve iPad kullanıcıları için heyecanla beklenen bir tarihte iOS ve iPadOS platformlarına gelecek! İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 18:41

Sims, NFS gibi serilerin yapımcısı EA, tüm oyunlara %95 indirim yaptı

Electronic Arts, kendi web sitesinde tüm oyunlarında %95'e varan indirimler başlattı. Need For Speed, Sims ve diğer popüler seriler ne kadar süre indirimde olacak? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 17:14

Whatsapp "az önce çevrim içiydi" özelliği kapatma ayarı

WhatsApp'ın yeni özelliği, kullanıcıların "az önce çevrim içi" olan kişileri görmesini sağlıyor. Peki, bu özelliği kapatmak mümkün mü? Nasıl kapatılır? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 17:10

Xbox Game Pass'e mayıs ayında eklenecek ve kaldırılacak oyunlar açıklandı

Xbox Game Pass, Mayıs 2024 için yeni oyunlar ekleyip bazılarını kaldıracak. Yeni eklenenler arasında Tomb Raider: Definitive Edition ve Brothers: A Tale of Two Sons bulunurken, kaldırılacaklar arasında Just Cause 4 ve Supraland: Six Inches Under yer alıyor.
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 16:41

X (Twitter) akış yenilenmiyor sorunu çözümü 2024

Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları, 30 Nisan günü zaman akışının yenilenmemesi sorunuyla karşı karşıya kaldı. Peki, bu sorunun çözümü için neler yapılabilir? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 16:29

Dünyada yapabilen ikinci bir firma yok! İnsansız Nano Helikopter, Türk ordusuna güç katacak

Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji firması, Karabük Üniversitesi Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi'nde geliştirdiği İnsansız Nano Helikopter projesiyle Türkiye'nin savunma sanayiinde dışa bağımlılığı azaltmayı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü artırmayı hedefliyor.
Teknoloji - Teknoloji
30 Nisan 2024 - 15:25

Google çalışanlarını toplamış! Apple'ın 'gizli laboratuvarı' ifşa oldu

Apple'ın, Zürih'te yapay zeka için yeni bir araştırma laboratuvarı kurduğu ve Google'daki yapay zeka uzmanlarını işe alıp burada görevlendirdiği ortaya çıktı.
Sona Git