Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 10:43

Twitter'ın yeni özelliği Reddit'in tepkisini çekti

Sosyal medya platformu Twitter'ın kullanıma sunmaya hazırlandığı yeni özellik, Reddit'in tepkisini çekti.

Twitter'ın yeni özelliği Reddit'in tepkisini çekti
twitter,reddit

Twitter, geçtiğimiz günlerde Instagram ve Snapchat'ten uyarladığı hikaye özelliği ''Fleets''i 3 Ağustos'ta kaldıracağını açıkladı. ''Fleets'' konusunda bir başarı elde edemeyen hatta birçok sosyal medya kullanıcısının hiç kullanmadığı bir özellik olarak anılan, ''Fleets''ten vazgeçen Twitter, şimdilerde yeni özelliğiyle konuşuluyor. ''Fleets''in Instagram ve Snapchat uyarlaması olduğu, çıktığı ilk zaman çok konuşulsa da Twitter bu uyarlamalardan vazgeçmedi.

Son olarak yeni özellik için hazırlıklara başlayan Twitter, beğenme/beğenmeme gibi oyların bulunacağı bir hazırlık peşinde. Fakat bunun bir ''beğenmeme'' (dislike) butonu olmadığını vurgulayan Twitter, testin bazı iOS kullanıcılarına açıldığını belirtti. BBC Türkçe'nin haberine göre, Twitter, söz konusu denemelerin "ilgili bulunan yanıt türlerini anlamak için" yapıldığını ve olumsuz oyların diğer kullanıcılar tarafından görülmeyeceğini, yanıtların sırasını da değiştirmeyeceğini söyledi.

REDDIT BENZERLİĞİ GÖZDEN KAÇMADI

 

Bir başka sosyal medya platformu Reddit ise Twitter'ın yeni özelliğini hedef aldı. Reddit, kullanıcılarına beğenme/beğenmeme butonunu ilk başından beri sunarken Twitter'ın bu özelliği Reddit'ten uyarladığı iddiaları yayıldı.

Twitter'ın yeni özelliği Reddit'in tepkisini çektiTwitter'ın yeni özelliğini kullanıcıları paylaştığı bir gönderiye yorum yapan Reddit, ''İlginç'' notu bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...