Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
4 saat 31 dakika önce

CES 2024'te ses getirmişti: Rabbit R1 'kullanıcıları kandırdı' iddiası!

Rabbit R1 adlı cihaz, kullanıcıların günlük işlerini yapmak için yapay zeka kullanıyor. Bununla birlikte, iddialara göre cihaz aslında sıradan bir Android uygulamasından ibaret.
Teknoloji - Teknoloji
5 saat 33 dakika önce

Kriz çözüldü: TikTok, Universal Music Group şarkılarını geri getiriyor

Universal Music Group ve TikTok, geçmişte yaşanan anlaşmazlıkları sona erdirerek çok boyutlu bir lisans anlaşması yaparak şarkıların TikTok platformuna geri dönmesini sağladılar.
Teknoloji - Teknoloji
6 saat 23 dakika önce

Gözümüz yollarda kaldı: Starfield için beklenen güncelleme duyuruldu

Bethesda, Xbox Series X oyuncularının Starfield'i 60 fps'de oynamasına olanak tanıyacak bir güncelleme duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
6 saat 49 dakika önce

Google'dan yeni özellik! 'Yüzünü görmek istemiyorum' dediğiniz kişiyi gizleyebileceksiniz

Teknoloji devi Google, fotoğraf ve videolarınızı depolamak için kullanılan 'Fotoğraflar' uygulamasına iki yeni seçenek getiriyor. Bir tanesi videoların kalitesini artırmayı sağlarken, diğeriyse yüzünü bile görmek istemediğiniz kişileri gizlemenizi sağlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
7 saat 38 dakika önce

Spotify'dan tepki çeken hareket! Ücretsiz özelliğe kapıları kapattı

Spotify, ücretsiz kullanıcılara şarkı sözlerini sınırlı miktarda gösterme kararı aldı. Sınırsız bir şekilde şarkı sözü görüntülemek için Premium'a geçmek şart oldu.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 2 dakika önce

AnTuTu, nisan ayının en güçlü Android telefon modellerini açıkladı

Akıllı telefonların donanım testlerini gerçekleştiren AnTuTu, nisan ayının en güçlü 10 Android telefon modelini listeledi.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 54 dakika önce

iPhone'da var olmanın Google'a faturası ilk kez açıklandı

Apple ve Google arasındaki gizli ortaklık, Google'ın iPhone'da varsayılan arama motoru olması için Apple'a ödediği milyarlarca dolarlık tutarı itiraf etmesiyle açığa çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
9 saat 11 dakika önce

PlayStation Plus, Mayıs 2024 oyun kataloğunu açıkladı: Toplam değeri 5500 TL

Sony, PlayStation Plus Mayıs 2024 oyun kataloğunu duyurdu; abonelere toplam değeri 5500 TL olan dört oyun ücretsiz olarak sunulacak. İşte PS Plus Mayıs 2024 oyunları...
Teknoloji - Teknoloji
21 saat 50 dakika önce

Yeni Batman Arkham oyunu 2024 yılı sonunda Meta Quest’e özel çıkacak

VR platformu için özel olarak tasarlanan yeni bir Batman oyunu, Batman: Arkham Shadow, 2024 yılının sonlarında oyuncularla buluşacak. Peki, yeni Batman oyunu nasıl olacak? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
23 saat 7 dakika önce

Instagram'a Tiktok'ta da bulunan "temiz mod" özelliği 2024'te gelecek

Instagram, reels için yeni bir kullanıcı deneyimi üzerinde çalışıyor. Bu yeni modda, Reels ekranında dikkat dağıtıcı unsurlar ortadan kalkacak. Peki, yeni Instagram Reels nasıl olacak? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 17:55

WhatsApp, mesaj hakkınızı elinizden alabilir! Bir hareketinize bakıyor

WhatsApp, olumsuz davranışlarda bulunan hesaplarla mücadele için yeni bir özellik geliştirdi. Artık bu tür kullanıcılar otomatik olarak kısıtlanacak.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 17:12

Çiçeği burnunda elektrikli araç Xiaomi SU7 üretim rekoru kırdı

Xiaomi, SU7 elektrikli otomobili ile büyük başarı elde etti. Toplam sipariş sayısı 100 binin üzerinde olan arabanın üretim rekoru kırdığı bildirildi.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 16:17

Tesla'da kıyım sürüyor: Sıra Supercharger ekibinde!

Tesla, işten çıkarmalara devam ediyor. Son olarak firma, Supercharger biriminden iki yönetici dahil olmak üzere 500 kişiyi işten çıkarma kararı aldı.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 16:05

Apple, iPhone "alarm çalmıyor" sorunu için yakında güncelleme yayınlayacak

Apple, iPhone kullanıcılarının alarm sorunuyla ilgili yakında bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Son dönemde iPhone kullanıcıları, kurdukları alarmların çalmadığına dair şikayetlerde bulunmaya başladı. Peki, iPhone alarm çalmıyor sorunu nasıl çözülür? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 15:37

iOS 18, Safari'yi yapay zekayla donatacak: Üç özellik sızdırıldı

Apple'ın iOS 18 güncellemesinde yenileyeceği uygulamalardan biri Safari. Tarayıcı, yapay zeka tarafından desteklenen üç önemli özelliğe sahip olacak.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 15:30

iOS 18 ile iPhone'lara gelecek yapay zeka özellikleri

Apple'ın merakla beklenen iOS 18 güncellemesi ile birlikte Safari'ye yeni yapay zeka özelliklerinin ekleneceği açıklandı. Kullanıcıların internetteki deneyimlerini kolaylaştıracak ve geliştirecek pek çok yenilik geliyor. Peki, iOS 18 ile Safari'ye ne gibi yapay zeka özellikleri gelecek? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 14:56

Uzman isim yapay zekanın iş hayatına etkisini değerlendirdi: 'İnsanları gereksizleştirecek'

Yapay zeka ve otomasyonun ilerlemesi, yeni iş alanları oluştururken birçok işi de ortadan kaldırarak işsizlik endişesini artırıyor. Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Barış Erdoğan, yapay zekanın insan hayatına etkilerini değerlendirdi.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 14:50

GTA 6 henüz çıkmadan bir oyun sitesinde 2 bin 422 TL'ye satışa sunuldu

Son dönemin en çok beklenen oyunu GTA 6, henüz çıkmadan bir oyun sitesinde satışa sunuldu. Bu hamle, oyun severler arasında büyük tartışma oldu. Peki, GTA 6'nın satış fiyatı ne kadar? GTA 6 çıktı mı? Bu erken satış hamlesi ne anlama geliyor? İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 13:55

BMW'den tarihi değişiklik! Benzinli araçlardaki harf kalkıyor

Alman otomobil üreticisi BMW, benzinli modellerinin isimlendirme sistemini değiştirdi. Hem elektrikli hem de benzinli modellerde kullanılan "i" harfi artık elektriklilere özel kalacak.
Teknoloji - Teknoloji
01 Mayıs 2024 - 13:00

Kopya içerik paylaşanlar yandı! Instagram öneri algoritmasını kökten değiştiriyor

Instagram, öneri algoritmasını değiştirerek artık takipçi sayısı yerine özgün içerikleri ön plana çıkaracak. Yeniden paylaşım yapan hesaplar cezalandırılacak ve önerilerde orijinal içeriğe öncelik verilecek.
Sona Git