Tgrt Haber
02 May 2022 08:02 - Güncelleme : 02 May 2022 08:07

WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir? WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme

Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşayan Müslümanlar bugün sevdikleriyle bayramlaşacak. Sevgi ve dostluğun önemini kazandığı bugünde uzakta olan ya da sevdiklerini ziyaret edemeyen kişiler tebrik mesajı gönderecekler. Mesajlaşmanın en sık kullanıldığı WhatsApp uygulamasından toplu mesaj gönderiminin nasıl olacağını merak edenler araştırmalara başladı. Peki toplu mesaj nasıl atılır? WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir? Adım adım bayramda toplu mesaj gönderme…

WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir? WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme

Mesaj göndermek için en sık kullanılan WhatsApp uygulaması bugün en çok bayram tebrik mesajı göndermek için kullanılacak. Sevdiklerine toplu şekilde resimli bayram mesajı göndermek isteyen kişiler nasıl yapabileceğini araştırıyor. Peki WhatsApp üzerinden toplu mesaj atılır mı? WhatsApp toplu mesaj gönderimi nasıl yapılır? İşte WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme

WHATSAPP TOPLU MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

Tüm dünyada mesajlaşmak amacıyla en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan WhatsApp uygulaması üzerinden toplu mesaj atmakta mümkün. Bayram kutlaması için toplu mesaj atmak isteyen insanların izlemesi gereken adımlar şu şekilde;

WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir? WhatsApp ile toplu resimli bayram mesajı gönderme

  • Öncelikle WhatsApp uygulamasını açmalısınız.
  • Daha sonra uygulama içerisinde sağ üst kısımdaki üç noktaya tıklamanız gerekiyor
  • Üç noktaya tıkladıktan sonra önünüze gelen seçeneklerden Yeni toplu mesaj seçeneğini seçmelisiniz.
  • Daha sonra mesaj göndermek istediğiniz kişileri rehberinizde kayıtlı olan kişilerden seçmelisiniz.
  • Yazacağınız mesajı mesaj kısmına yazmalısınız. Fotoğraf, video, yazı gibi mesajlar da gönderebilmektesiniz.
  • Son olarak ise mesaj gönderme tuşuna basarak toplu mesajınızı onaylayıp seçtiğiniz kişilere toplu şekilde iletilmesini sağlayabilirsiniz.

WHATSAPP'TAN GÖNDEREBİLECEĞİNİZ RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 

  • Ramazan Bayramı sana ve ailene huzur, mutluluk, neşe getirsin. Cenabı Hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. İyi bayramlar…
  • Ramazan vesilesiyle günah geçmişimiz silinsin. Ramazan Bayramı kalbimizi sevgi, şefkat ve merhametle doldursun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
  • 11 ayın sultanı Ramazan’da tuttuğumuz oruçların hasatını bayramda toplayalım. Küslüğün bittiği, barışın daim olduğu nice güzel bayramlara.. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.
  • Ramazan Bayramı gönlünüze huzur, kalbinize şifa getirsin. Uzakların yakın olduğu, küslüklerin son bulduğu bayram diliyorum. Ramazan Bayramı kutlu olsun.
  • Bayram tüm kötülükleri silsin. Gönlünüze ışık olsun. Sağlığın, huzurun, mutluluğun başınızdan eksik olmadığı nice bayramlara. Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.
  • Allah’ın merhameti Ramazan vesilesiyle günahlarımızı affetsin. Ramazan Bayramı kutlu olsun!
  • Tuttuğumuz oruçlar ''Rablerine karşı sorumluluklarının bilincinde olanlar, (öteki dünyada) üst üste bina edilmiş altından ırmaklar akan yüksek köşklere sahip olacaklardır'' müjdesiyle kabul olsun. Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...