Tgrt Haber
 - Görüşmenin adresi belli oldu
7 saat 41 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinin adresi belli oldu

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmesinin adresi belli oldu.
 - 'Meşru yetki gayrimeşru alanda kullanılamaz'
8 saat 42 dakika önce

Ömer Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Meşru yetki gayrimeşru alanda kullanılamaz

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, DEM Parti'ye İstiklal Marşı ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırılar nedeniyle tepki gösterdi. Meşru yetkinin gayrimeşru girişimler için kullanılayacağını belirten Çelik, "Herkesi değerlerimize saygılı olmaya davet ediyoruz" dedi. Öğretmen atamaları için tarih veren Ömer Çelik, Hamas için 'terör örgütü' ifadesini kullanan İBB Başkanı İmamoğlu'na da eleştirilerde bulundu.
Politika - Politika
10 saat 15 dakika önce

İYİ Parti'de deprem! Belediye başkanı istifa etti

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin Trabzon’da kazandığı tek ilçe belediyesi olan Yomra’da Belediye Başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 - AK Parti'de 'değişim' MYK'sı başladı
10 saat 27 dakika önce

AK Parti'de 'değişim' MYK'sı başladı: Yerel seçim sonuçları masaya yatırılıyor

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığından AK Parti MYK toplantısı başladı. Yerel seçim sonucunun konuşulacağı toplantıda, 'değişim' sürecinin de görüşüleceği düşünülüyor...
 - "Taksim'i kapatmak anayasa tanımamaktır"
11 saat 57 dakika önce

Son dakika! CHP lideri Özel'den 1 Mayıs açıklaması

Son dakika haberi...CHP lideri Özgür Özel partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay'ın CHP'ye katıldığını açıkladı. 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkacaklarını açıklayan Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kendilerine "Bunun mümkün olamayacağını" söylediğini aktardı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarın gerçekleştireceği görüşmeye ilişkin de konuştu.
 - İYİ Parti'de bir ayrılık daha!
12 saat 17 dakika önce

Son dakika! İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor

Son dakika haberi... İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor. İYİ Parti kurultayında Koray Aydın'ı destekleyen belediye başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 - "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
12 saat 37 dakika önce

İYİ Parti'nin yeni lideri Dervişoğlu'ndan önemli mesajlar: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Son dakika haberi... İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldıktan sonra önemli mesajlar verdi. Dervişoğlu, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında kullandığı "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" sözlerine de cevap verdi.
 - Yeni anayasa mesaisi başladı
13 saat 21 dakika önce

Yeni anayasa mesaisi başladı! Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için siyasi partileri ziyaretine bugün başladı. Kurtulmuş, ilk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Meclis'te ziyaret etti.
 - Yürüyüş videosuyla ilgili ilk kez konuştu!
13 saat 59 dakika önce

Bahçeli yürüyüş videosuyla ilgili ilk kez konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde parkta yürüyüş yaptığı bir video paylaşılmıştı. Bahçeli paylaşılan videosu hakkında ilk kez konuştu.
 - "Mehmet Şimşek'in arkasındayız"
15 saat 5 dakika önce

Devlet Bahçeli 'yerel halk' polemiğine son noktayı koydu: Mehmet Şimşek'in arkasındayız

MHP lideri Devlet Bahçeli, 23 Nisan mesajında tartışmalara neden olan 'yerel halk' polemiğine son noktayı koydu. Mehmet Şimşek'in arkasında olduklarını vurgulayan Bahçeli, "Mesajımın adresi DEM'ciler, DEM'lenmiş ve 'yerel halk' tabirini referans almış CHP'li bazı belediye başkanlarıdır. Hiç kimse niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin "dedi.
 - AK Parti MYK kritik gündemle toplanıyor
19 saat 22 dakika önce

AK Parti MYK kritik gündemle toplanıyor... Gözler Erdoğan'da

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde  bugün toplanıyor. Toplantıda son seçim sonuçları, iç ve dış meseleler ele alınacak.
 - İlk temas CHP ile...
20 saat 24 dakika önce

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! İlk temas CHP ile...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için bu hafta parti gruplarına ziyaretler yapacak. Anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda mesaiye başlayan Kurtulmuş, bugün saat 11.30'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Meclis'te ziyaret edecek.
 - 'Maskeleri düştü'
29 Nisan 2024 - 23:10

Bakan Fidan'dan önemli açıklamalar: Maskeleri düştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, " Milletimizin liderlerini siyasi malzeme yapma densizliğinde bulunan İsrailli siyasetçilerin maskeleri artık tamamen düşmüştür." dedi.
 - Yeni anayasa ve ekonomi masaya yatırıldı
29 Nisan 2024 - 22:10

Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün gerçekleştirdiği görüşmenin detayları ortaya çıktı. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayında görüşmenin perde arakasını ve kulislerden sızan bilgileri aktardı. İşte kritik görüşmenin detayları... 
Politika - Politika
29 Nisan 2024 - 20:40

Son dakika! Bakan Fidan, Katarlı mevkidaşıyla görüştü 

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad'da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh El Sani ile bir araya geldi. 
Politika - Politika
29 Nisan 2024 - 18:49

Ankara Büyükşehir Belediyesi logo değişikliğine gidiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetimi belediyenin logosunda değişiklik yapmak için yarışma düzenleyeceğini duyurdu. Ankara'daki vatandaşlara logonun değişimi için yarışma sunacakları belirtildi. 
 - DEM Parti'de istifa depremi!
29 Nisan 2024 - 18:17

DEM Parti'de istifa depremi! Belediye başkanı ve 4 meclis üyesi partiden ayrıldı 

31 Mart seçimlerinde DEM Parti'den Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde belediye başkanı seçilen Mehmet Begit ile 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini duyurdu. 
 - Seçim sonrası ilk yüz yüze görüşme
29 Nisan 2024 - 16:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli arasında kritik zirve

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile yapacağı kritik zirve bitti. Bahçeli ve Erdoğan'ın yeni anayasa üzerinde durduğu belirtiliyor.
 - Grup Başkanvekili Erhan Usta istifa etti
29 Nisan 2024 - 16:29

İYİ Parti'de kurultay sonrası üst düzey ayrılık: Grup Başkanvekili Erhan Usta istifa etti

Son dakika haberi... Yerel seçim sürecinde istifalarla sarsılan İYİ Parti, bu sefer de Genel Başkan değişince istifalarla çalkalanıyor. Meral Akşener'in terk ettiği koltuğa oturan
 - Tarih netleşti
29 Nisan 2024 - 16:06

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinin tarihi belli oldu

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in yapacağı yüz yüze görüşmesinin tarihi netleşti. Görüşmenin 2 Mayıs Perşembe günü Beştepe'de yapılacağı öğrenildi.
Sona Git