Tgrt Haber
07 Ekim 2021 16:50

ABD'de aşı cinayeti: Eczacı kardeşini ve yengesini öldürdü

Amerika'nın Maryland eyaletinde bir kişi, eczacı kardeşini ve yengesini, 'Covid-19 aşısıyla insanları öldürdükleri' iddiasıyla öldürdü.

ABD'de aşı cinayeti: Eczacı kardeşini ve yengesini öldürdü
abd,cinayet,aşı,covid-19

ABD gündemine dehşete düşüren bir cinayet damga vurdu. 46 yaşındaki Jeffrey Allen Burnham, kardeşi Brian Robinette ve kardeşinin eşi Kelly Sue Robinette'i geçtiğimiz hafta evlerinde vurarak öldürdü. Burnham'ın kardeşini ve yengesini öldürme nedeni ise Covid-19 aşısı çıktı. Burnham, eczacı olan kardeşi ve yengesini ''İnsanları Covid-19 aşısıyla öldürdüğünü'' iddia etti.

Burnham, kardeşini öldürmeden önce annesinin çocukluk arkadaşı 83 yaşındaki Rebecca Reynolds'u bıçakladı. Yaşlı kadın, evinde boğazında derin kesikle yüzüne yastık bastırılmış bir halde ölü bulundu. Katil Burnham ardından ise Reynolds'un arabasını çalıp kardeşinin evine gitti.

Reynolds'un cinayetini araştıran polis, çalınan arabayı Kerger Yolu üzerinde buldu. Burnham'ın erkek kardeşinin de yakınlarda yaşadığını tespit edilince soru sormak için eczacının evine giden polis adam ve karısını ölü olarak buldu. 

ABD'de aşı cinayeti: Eczacı kardeşini ve yengesini öldürdü

''AŞI İNSANLARI ZEHİRLİYOR''

Katil Burnham'ın saldırıdan önce annelerini, aşıların yapılmasına yardım ettiği için kardeşiyle yüzleşmek istediği öğrenildi. İddiaya göre, Burnham, annelerine hükümetin insanları aşılarla zehirlediğine inandığını söyleyip defalarca "Brian’ın bildikleri şeyler var" demişti. Annesi oğlunun FBI'ın "peşinde olduğuna" dair sözler söylemesi üzerine akıl sağlığından endişelenip iki gün üst üste Cumberland polisini aramıştı.

ANNE DEFALARCA POLİSİ ARAMIŞ

İddialara göre, anne polise oğlunun onunla birlikte yaşadığını ve evdeki yatak odasında bir güvenlik sistemi kurduğunu bildirdi. Anne Burnham, 30 Eylül'de oğlunun Reynolds’a atıfta bulunarak "Becky'nin arabası" hakkında konuşması üzerine endişeyle tekrar polisi aradı.

Times News'in haberine göre kaçan zanlı, 1 Ekim'de Davis'te, kardeşinin evinden çaldığı kırmızı bir Corvette’le bir yol kenarında bulundu, Batı Virginia eyalet polisi tarafından tutuklandı. Burnham, iki birinci derece cinayet ve iki ikinci derece cinayetin yanı sıra bir suç işlemek maksadıyla tabanca kullanmakla suçlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...