Tgrt Haber
16 Kasım 2021 11:39

Genç kadının sır ölümü: 4.kattan düştü

Kartal’da annesiyle beraber yaşayan bir kadın, önce bileklerini kesti, ardından yaşadığı binanın 4. katından aşağı atlayarak hayatını kaybetti.

Genç kadının sır ölümü: 4.kattan düştü
Kartal,

Kartal’da geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, annesiyle beraber yaşayan E.S. (41), bileklerini keserek yaşadığı binanın 4. katından aşağı atladı. Görgü tanıkları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ekipler, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden E.S.'nin cenazesi Tuzla'da Nazmi Durbakayım Cami’ndeki törenin ardından Aydıntepe Mezarlığı’na defnedildi. İntihar olduğu sanılan olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

“İLK 15 DAKİKA BİLİNCİ AÇIKMIŞ”

Olaya ilişkin konuşan çevre esnafı Halil Akça, ”Ben dükkanı kapattıktan kısa süre sonra yan binada oturan komşumuzun başına gelen olayı öğrendim. Bileklerini kestikten sonra aşağı atlamış. Dükkan önüne düştüğü için çevredekiler görmüş. Hemen ambulans ve polise haber vermişler. Düştükten sonra ilk 15 dakika bilinci açıkmış. Hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamış” diye konuştu.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, kadının metrelerce yüksekten zemine düştüğü anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...