Tgrt Haber
12 Haziran 2021 13:38

İstanbul’da sağanak: Zor anlar yaşattı

İstanbul'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Semt pazarı göle dönerken, bir dükkanı su bastı.

İstanbul’da sağanak: Zor anlar yaşattı
sağanak,yağış,istanbul

Yağmur nedeniyle pazarcılar ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

VATANDAŞLARA ZOR ANLAR YAŞATTI

İstanbul'da Esenyurt ve Avcılar’da sağanak yağmur etkili oldu. Öğle saatlerinde etkili yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul’da sağanak: Zor anlar yaşattı

Bazıları da saçakların altına saklandı.

Yağmur ve dolu nedeniyle cadde kısa sürede göle döndü.

İstanbul’da sağanak: Zor anlar yaşattı

BİR DÜKKANI SU BASTI

Avcılar Cihangir Mahallesi’nde bulunan semt pazarı da göle döndü. Yağmur nedeniyle pazarcılar ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bir dükkanı ise su bastı.

E-5 KARAYOLUNDA TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

İstanbul'da sağanak ile birlikte dolu yağışı başladı. Öğle saatlerine başlayan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Metrobüs hattını kullanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yağmur ve dolu nedeniyle E-5 Karayolun da trafik adete durma noktasına geldi. Sürücüler zor anlar yaşarken, İBB'nin trafik haritası verilerine göre yoğunluk yüzde 71’e çıktı.

SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI CADDELER ADETA GÖLE DÖNDÜ

İstanbul'da öğle saatlerinde aniden etkili olan sağanak yağış ve doluyla beraber birçok cadde sular altında kaldı. Araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağışa beraber kentin birçok noktasında olan yollar sular altında kaldı. Yenibosna ve Küçükçekmece'de su altında kalan caddelerde araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Öte yandan, ilçede bulunan bir AVM’nin çatı kısmının da etkili olan doluya beraber hasar gördüğü ve yağmur sularının AVM içine aktığı cep telefonu kameralarına yansıdı.

KUYUMCUKENT AVM'Yİ SU BASTI

İstanbul’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yağış ve solu nedeniyle zor anlar yaşarken, Bahçelievler’de bulunan Kuyumcukent AVM’yi su bastı. AVM’nin fabrika ve atölyelerinin bulunduğu kısımda yer alan açık otopark ve çöp konteynerlerinin tutulduğu kapalı alanı su bastı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...