Tgrt Haber

Hırsızların bıraktığı mesaj 'pişkinliğin bu kadarı' dedirtti: Önce çaldılar sonra spreyle boyadılar

27 Aralık 2021 08:59
Hırsızların bıraktığı mesaj 'pişkinliğin bu kadarı' dedirtti: Önce çaldılar sonra spreyle boyadılar
İstanbul,Esenyurt,İnşaat,Hırsız

İstanbul Esenyurt’ta hırsızlar, inşaat malzemeleri çaldıkları bir araca sprey boya ile bıraktığı mesaj ‘pişkinliğin bu kadarı’ dedirtti. Aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karıştı.

İstanbul Esenyurt’ta aracını evinin önüne park eden Yusuf Ağbolat, sabah uyandığında arabanın yerinde olmadığını gördü. Durumu hemen ekiplere haber vermesi üzerine yapılan araştırmada, aracın hırsızlık olayında kullanılanıldıktan sonra sokak ortasında terk edildiğini öğrendi.

SEVİNCİ YARIDA KALDI

Aracını görmek için polis otoparkına gittiğinde ise karşılaştığı manzara ile Ağbolat'ın sevinci yarıda kaldı. Hırsızların, sprey boya ile araç kaputuna “İşte böyle çalarız” yazdığını ve kapıya gülücük çizdiğini gördüğünde Ağbolat, büyük şaşkınlık yaşadı.

“BU VİCDANSIZLARA NE DİYEBİLİRİM”

Hırsızların aracına binlerce liralık zarar verdiğini söyleyen Ağbolat, “Düpedüz vicdansızlık bu. Bu vicdansızlara ne söyleyebilirim ki. Ben bu aracı nasıl kazandım, bu hale getirdim ben bilirim. Tamam aldın götürdün ama aracımı neden siyaha boyadın, camlarını kırdın, bir sürü zarar verdin. Ben bunları nasıl yaptıracağım şimdi. Tüm bunları da geçtim arabayı temizlemek için ellerim ne hale geldi. Tiner ile sabahtan beri temizlik yapıyorum ellerim perişan oldu” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...