Tgrt Haber
08 Aralık 2021 08:30

Pendik’te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Pendik'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında kontrolden çıkan otomobilden fırlayan şahıs TIR ve çekici arasında kalarak hayatını kaybetti.

Pendik’te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
pendik,,kaza,,zincirleme trafik kazası

Pendik'te meydana gelen kazada, D-100 Karayolu’nda seyir halinde olan 34 DHZ 427 plakalı tır, önünde oluşan trafikten dolayı yavaşladı. Bu sırada aşırı hızlı olduğu belirtilen 28 AS 302 plakalı otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu tıra arkadan çarptı. Arkadan gelen 10 AGK 987 plakalı çekici ise önünde kaza yapan otomobile ve tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan Cüneyt Ç. otomobilden fırlayarak tır ve çekici arasında sıkışıp hayatını kaybetti.

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde 28 AS 302 plakalı otomobildeki yolcu konumundaki Cüneyt Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Pendik’te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR FİLM İZLER GİBİ KAZAYI İZLEDİ

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu’nun Kocaeli istikameti yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı. Trafik yan yoldan kontrollü olarak verildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cüneyt Ç. ‘nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazaya karışan çekici, tır ve otomobilin kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kaza sırasında vatandaşlar yapılan çalışmaları film izler gibi izledi. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Pendik’te zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...