Tgrt Haber

Sıcak havaya dayanamadı, eline taş alıp güneşe fırlattı: Bizi mahvettin...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
15 Temmuz 2023 09:17 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 09:30
Kerberos,sıcak hava,hava durumu,Şanlıurfa

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Hava sıcaklıklarının 45 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’da bir vatandaşın, güneşe sitem ettiği anlar saniye saniye kaydedildi. Sıcaklıklardan bunalan adam çareyi güneşe taş atmakta buldu.

Dünyada ortalama sıcaklıkların aynı hafta içerisinde 3 kez üst üste rekor kırmasının ardından Afrika ve Basra'dan gelen çöl sıcakları Türkiye'ye de giriş yaptı. Ülkede meydana gelen şiddetli yağışlar yerini aşırı sıcaklara bıraktı. Bazı kentlerde sıcaklıklar 50 dereceyi bulurken, park, bahçe ve sahiller boş kaldı.

Sıcaktan en fazla nasibini alan şehirlerden biri de Şanlıurfa oldu. Normal zamanda da diğer kentlere göre daha sıcak havayı yaşayan Şanlıurfa, Kerberos sıcaklarıyla adeta kavruldu. Sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başaran görüntülerde bir vatandaş Şanlıurfa'da hava sıcaklıklarından bunalınca güneşle konuşmaya karar verdi. 45 dereceye kadar ulaşan sıcaklığın üzerine “Mahvettin bizi güneş” diyerek isyan etti.

ELİNE ALDIĞI TAŞLARI ATMAYA BAŞLADI

Hava sıcaklıklarından bunalan vatandaş tarladan bulduğu taşları güneşe doğru fırtlatmaya başladı. Yanındaki bir başka vatandaşın engel olmaya çalışmasına rağmen adam güneşi taşlamaya devam etti. O anlar kısa sürede sosyal medyada izlenme rekoru kırdı ve binlerce beğeni ile yorum toplamayı başardı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...