Tgrt Haber

TFF ertelenmesi beklenen Süper Kupa maçının 7 Nisan'da oynanacağını duyurdu

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 09:48 - Güncelleme : 23 Mart 2024 11:34
TFF ertelenmesi beklenen Süper Kupa maçının 7 Nisan'da oynanacağını duyurdu

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşılaşacağı Süper Kupa maçının tarihinin ertelenip ertelenmeyeceğini merak edenler ertelendi mi sorusunu araştırmakta. Futbolseverler Şanlıurfa'da oynanacak olan maçın oynanacağı güne dair ertelendi iddiaları ortaya atılmışken TFF karşılaşmanın ertelenmeyeceğini açıkladı. Mücadele 7 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.

Türk futbolunun gündeminde yer alan GS - FB karşılaşmasının tarihini merak edilirken Türkiye Futbol Federasyonu maçın oynanacağı tarihi duyurdu. Ertelenecek iddialarının ardından TFF, maçın gününü 7 Nisan Pazar olarak açıkladı.

SÜPER KUPA MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Mücadele 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da oynanacak. TFF, maçın ertelenmediğini açıkladı. Yapılan açıklama ise şöyle oldu:

"2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır."

Süper Kupa ertelendi mi, ne zaman oynanacak? - 1. Resim

MAÇ NEREDE OYNANACAK?

Karşılaşma Şanlıurfa'da gerçekleşecek.

GS - FB KARŞILAŞMASI HANGİ GÜN OYNANACAK?

Heyecanla beklenen karşılaşma 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da saat 21.30'da başlayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...