Tgrt Haber
16 Kasım 2015 13:32

Cazeneuve, 'Bu daha başlangıç'

Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, ülke genelinde 48 saatte 168 farklı noktaya baskın düzenlendiğini ve 104 kişinin de ev hapsine alındığını bildirerek, 'Bu daha başlangıç. Operasyonlar devam edecek' dedi.

Cazeneuve, 'Bu daha başlangıç'
Fransa, IŞİD

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, düzenlediği basın toplantısında, Paris’i kana bulayan saldırılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cazeneuve, ülke genelinde terörle mücadele kapsamında baskınlar düzenlendiğini ifade ederek, son 48 saatte 168 farklı noktaya baskın düzenlendiğini bildirdi. Fransız Bakan, baskınlarda bulunan roket atar, suikast silahı, otomatik silahlar, kurşun geçirmez yelekler, laptoplar ve telefonlara el konulduğunu ifade ederek, saldırıların gerçekleştirildiği günden bugüne 104 kişinin de ev hapsine alındığını bildirdi. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, “Cumhuriyeti kim hedef alırsa, onu yakalayacak ve affetmeyecek” dedi. Cazeneuve, toplamda 23 kişinin tutuklandığını bildirerek, “Bu daha başlangıç. Operasyonlar devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...