Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 16:13 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 16:52

Kremlin'den üçlü zirve açıklaması: Tahıl ihracatını kolaylaştırmaya hazırız

Türkiye, Rusya ve İran arasında yarın düzenlenecek üçlü zirve toplantısına ilişkin açıklama Kremlin'den açıklama geldi. Rus lider Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda tahıl krizi meselesini de görüşeceği belirtilen açıklamada, Rusya'nın Ukrayna tahılının ihracatını kolaylaştırmaya hazır olduğu kaydedildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Kremlin'den üçlü zirve açıklaması: Tahıl ihracatını kolaylaştırmaya hazırız
Kremlin,tahıl koridoru,Rusya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, yarın İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelecek. Kritik görüşme öncesi Rusya cephesinden açıklama geldi.

Kremlin yönetimi, Astana formatında düzenlenecek Yedinci Üçlü Zirve Toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada, Erdoğan ve Putin'in yarınki görüşmede tahıl krizini de ele alacağını bildirdi. Açıklamada ayrıca Ukrayna'nın tahıl ihracatını kolaylaştırmak için de çabaların süreceği vurgulandı.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...