Tgrt Haber
BIST
10268.81
%-0.08
(-8.07)
Dolar
32.2917
%-0.15
(-₺0.05)
Euro
34.8022
%-0.05
(-₺0.02)
Sterlin
40.6388
%0.11
(₺0.04)
Altın
2438.777
%0.29
(₺7.01)
Bitcoin
$64791
%1.34
Ethereum
$3179.9
%1.11
AVAX
39.18
%5.41
 - 2024 kurban kesim bedeli belli oldu
2 saat 21 dakika önce

Son dakika! Diyanet 2024 kurban kesim bedelini açıkladı

Son dakika haberi Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2024 yılı vekaletle kurban kesim bedellerini açıkladı. Yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olarak belirlendi.
Ekonomi - Ekonomi
2 saat 27 dakika önce

HSA Enerji'den öncü adım! Mavi çam güneş panelleri üretime başladı

Türkiye yenilenebilir enerjide emin adımlarla ilerlemeye devam ederken şirketler de atılımlarını sürdürüyor. HSA Enerji, güneş enerjisi sektöründe öncü bir adım atarak tanıttığı yeni ürünü olan N-Type TOPCon Mavi Çam Güneş Panelleri’nin seri üretimine başladı.
 - Gıda ve akaryakıta dikkat çekildi
2 saat 52 dakika önce

Merkez enflasyonun haritasını çizdi! Gıda ve akaryakıta dikkat çekildi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası nisan ayı fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı. Yıllık enflasyonun gıdada gerilediği ifade edilen raporda petrol fiyatlarındaki gelişmelere dikkat çekildi.
 - Akaryakıta çifte indirim geliyor
3 saat 8 dakika önce

Araç sahiplerini nefes aldıracak değişiklik! Akaryakıta çifte indirim: Benzine ve motorine indirim geliyor

Akaryakıt fiyatları petrol ve dövizdeki dalgalanmalardan nasibini alıyor. Orta Doğu gerilimleri ve talepler nedeniyle art arda gelen zamların ardından bu kez araç sahiplerini nefes aldıracak akaryakıt indirimi haberi geldi. Benzine ve motorine indirim geliyor.
 - Hazine'den altın kotasına yönelik açıklama
3 saat 44 dakika önce

Son dakika! Hazine'den altın kotasına yönelik açıklama

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Türkiye'nin cari işlemler hesabını yakından ilgilendiren işlenmemiş altın ithalatında kota uygulamasına ilişkin açıklama geldi. Bakanlık açıklamasında altın ithalatının cari dengeye olumsuz etkilerinin azaltılması amacıyla mevcut uygulamanın hayata geçirildiği ifade edildi.
 - Bakanlıktan stokçuluk açıklaması
4 saat 29 dakika önce

Son dakika! Bakanlık açıkladı, fahiş fiyata rekor ceza

Son dakika! Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk açıklaması geldi. 2023 yılında usulsüzlük yapan şirketlere 355 milyon TL ceza kesildi.
 - Kripto paraya 2 vergi geliyor
4 saat 40 dakika önce

Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti! Kripto paraya 2 vergi geliyor

Kripto paraya ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlemesinin ardından Gelir İdaresi Başkanlığı da harekete geçti. Kripto paraya birisi sıfır oranlı iki vergi geliyor. Bu vergi kripto piyasasını ürkütmeyecek düzeyde olacak, kazancın yurtdışına kaçışı önlenecek.
Ekonomi - Ekonomi
4 saat 52 dakika önce

Kurumlar vergisi beyanında bugün son!

Kurumlar vergisi mükelleflerinin 2023 hesap dönemine ait vergileri ödeme süreleri bugün sona eriyor.
Döviz - Döviz
5 saat 37 dakika önce

Dolar kurunda dikkat çeken belirsizlik! Dolar fiyatı ve 6 Mayıs döviz kurları...

Dolar kuru seçimler sonrası belirsiz bir seyir izlese de ne iddia edilen düşüş ne de yükseliş gerçekleşti. Dolar fiyatı üzerine iddialı tahminler gelirken yatırımcı kararsız. Peki dolar, euro ne kadar? İşte dolar fiyatı ve 6 Mayıs döviz kurları... 
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 2 dakika önce

Bin kişi bakanlığın takibine takıldı, devleti kandırıp vergi kaçırdılar

Enflasyonist ortamı fırsat bilerek karlılıklarına kar katıp vergi kaçıran mükellefler maliyenin radarına takıldı. Başlatılan takiple cezası büyük olacak.
Ekonomi - Ekonomi
6 saat 30 dakika önce

Altın fiyatları hareketlendi! İşte 6 Mayıs gram altın, çeyrek altın fiyatları...

Geçtiğimiz hafta dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatları yeni haftaya hafif bir yükselişle başladı. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 6 Mayıs 2024 altın fiyatları.
 - 7 Temmuz sonrası zorunlu olacak
7 saat 36 dakika önce

Türkiye'de 7 Temmuz sonrası otomobillerde zorunlu olacak!

Sıfır otomobillerde güvenliğin artmasını sağlayacak yeni güvenlik gereksinimleri belli oldu. Araçlara gelecek bu özelliklerin yüklenmesiyle araç fiyatlarına artış da olabileceği belirtiliyor.
 - İslam Memiş’ten kritik uyarı geldi
20 saat 10 dakika önce

Altın fiyatları hız kesti, ilk kez kayıp serisine düştü! İslam Memiş’ten kritik uyarı geldi

Altın fiyatları en uzun haftalık kaybını yaşıyor. Orta Doğu gerilimi, jeopolitik riskler ve talep artışı derken Altının yükselişini Fed’in kararı bozdu. ABD’den gelen ters köşe faiz kararı ilk kez altında uzun kayıp serisine neden oldu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, ‘fırsat’ diyerek elinde TL olanları uyardı.
 - Türkiye'nin yasağı İsrail'i sarsacak!
20 saat 56 dakika önce

Türkiye'nin yasağı İsrail'i sarsacak! İsrail medyası etkilenecek sektörleri yazdı

Türkiye İsrail’e ile ticareti kesti. İsrail medyası, “Türk boykotu bir çok sektörü etkileyecek” dedi. Tel Aviv ekonomisinin etkileneceği sektörleri tek tek yazdı.
 - Merkez Bankası’nın rotasını çizecek
21 saat 13 dakika önce

Yılın ikinci Enflasyon Raporu bekleniyor! Merkez Bankası’nın rotasını çizecek

Enflasyonun yüksek seyri gözleri TCMB’nin Enflasyon Raporu’na çevirdi. TCMB’nin para politikasında rotasını çizecek yılın ikinci raporunda Başkan Fatih Karahan’ın mesajları dikkatle takip edilecek.
 - Dev metropol turist rekoru kırıyor
21 saat 53 dakika önce

Yen değer kaybetti, dev metropol turist rekoru kırdı

Japonya para birimi yen değer kaybetmeye devam ediyor. Düşüşler nedeniyle kur farkının getirdiği avantaj turistlere yaradı. Avrupalı tatil için rotayı Japonya’ya çevirdi.
 - Akaryakıtta yeni dönem başlıyor
22 saat 51 dakika önce

EPDK’dan benzin ve motorin için yeni karar! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor

EPDK duyurdu! Akaryakıt için yeni dönem başlıyor. Benzin ve motorin için tek fiyat sistemine geçilecek. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
 - Yemekli düğünler cep yakıyor!
23 saat 31 dakika önce

Yemekli düğünler cep yakıyor! Kişi başı fiyat neredeyse 1000 liraya dayandı

Düğün sezonu başlıyor. Bir döneme damga vuran yemekli düğünler tarihe karışıyor. Şatafatlı organizasyonlar rafa kalkarken maliyetler yüzünden düğün yapacak çiftler de ince eleyip sık dokuyor. Kişi başı fiyat 1000 liraya dayanınca, menüde revizyonlar sıklaştı.
Ekonomi - Ekonomi
23 saat 56 dakika önce

Noterde kredi kartı işlemleri arttı! Parmak iziyle doğrulama yaygınlaştırılacak

Noterlerde kredi kartıyla ödeme işlemlerinin başlamasıyla birlikte 3 Şubat'tan bugüne kadar olan süreçte 33 milyon 481 bin 625 işlem yapıldı. Kimlik sahteciliğine karşı kullanılan parmak iziyle kimlik doğrulama yaygınlaştırılacak.
Ekonomi - Ekonomi
05 Mayıs 2024 - 13:38

Çikolata fiyatlarında düşüş olacak mı? Kakao fiyatlarında tüm zamanların en hızlı düşüşü yaşanıyor!

Son zamanlarda yaşanan iklim sorunları ve beraberinde getirdiği, kakao ağaçlarının ölmesine neden olan CSSVD virüsü sonrasında fabrikalar kısmen durdurma ve kapatma kararları almıştı. Kakao fiyatları da yaşanan olaylardan sonra hızlıca artarak rekor kırmıştı. Bu atılan adımlar ile kakao fiyatlarında tarihin en hızlı düşüşü yaşandı ve ton başına 11 bin 722 dolardan 8 bin dolara kadar geriledi. Yaşanan bu hızlı fiyat düşüşünden sonra, 'çikolata fiyatları da düşecek mi?' sorusunu akıllara getirdi.
Sona Git