Tgrt Haber
26 Ekim 2022 09:50 - Güncelleme : 26 Ekim 2022 10:10

Ali Koç'un sözleri sosyal medyada yankı buldu: Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var

TFF Merkez Hakem Kurulu'nun Süper ve 1. Lig kulüp başkanlarına Video Asistan Hakemliği ile ilgili yapılan sunum sırasından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var" sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ali Koç'un sözleri sosyal medyada yankı buldu: Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var
Ali Koç,Fenerbahçe,Süper Lig,TFF,VAR sistemi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) dün Süper ve 1. Lig kulüp başkanlarına Video Asistan Hakemliği ile sunum yapıldığı sırada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin katılmadığı organizasyonda Başakşehir, Alanyaspor ve Adana Demirspor başkanları da yer almadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, beraberinde Teknik Direktör Jorge Jesus ile takım kaptanı kaleci Altay Bayındır'ı getirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

"BAŞKANLA TAVLA OYNAYAN HAKEM VAR"

Sunum sırasında anlatılan konulara oldukça ilgi gösteren ve sorular yönelten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Kulüp başkanı ile tavla oynayan hakem var. Böyle olmaz" sözleri ise sosyal medyada yankı uyandırdı

"YAPTIĞINIZ İŞİN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Koç'un VAR odasındaki operatörlerin tarafsız olmadığı iddiasına, MHK üyesi Murat Ilgaz yayıncı kuruluşa bağlı operatörlerin hiçbir yetkisinin olmadığını ve son kararın VAR hakemleri tarafından verildiğini kaydetti. Toplantıdan son derece memnun kaldığını söyleyen Ali Koç, hakemlere de "yaptığınız işin ne kadar zor olduğunu biliyoruz" ifadelerini kulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...