Tgrt Haber
08 Ekim 2022 20:02 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 20:10

Ali Koç'un Jorge Jesus pişmanlığı

Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde etkili ve göze hoş gelen hücum futbolu oynayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un etkisi her geçen gün artıyor... Taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Portekizli çalıştırıcıdan sarı-lacivertli yönetim de oldukça memnun olurken, Başkan Ali Koç'un büyük pişmanlığı ortaya çıktı.

Ali Koç'un Jorge Jesus pişmanlığı
Fenerbahçe,Jorge Jesus,Ali Koç

UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı rahat ve etkili bir oyundan sonra 2-0 yenen Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Sarı-lacivertli camiaya, uzun süredir özlenen havayı geri getiren teknik direktör Jorge Jesus taraftarların adeta sevgilisi oldu.

BÜYÜK PİŞMANLIK

Milliyet gazetesinin haberine göre;  2018 yılında oturduğu başkanlık koltuğunda bir türlü istenen başarıları elde edemeyen Başkan Ali Koç da Jorge Jesus ile çalışmaktan dolayı fazlasıyla memnun... Hatta Başkan Koç'un bu konuda büyük bir pişmanlık da yaşadığı ortaya çıktı.

"KEŞKE YOLLARIMIZ 2018'DE KEŞİSSEYDİ"

Larnaca maçının ardından Jesus'la bir araya gelen Ali Koç, "Keşke yollarımız ilk başkan olduğumda, yani 2018 yılında kesişseydi. Sizinle daha önce görüşmemek, benim en büyük pişmanlığım" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Başkan Ali Koç göreve geldiğinde Aykut Kocaman ile yollarını ayırmış ve Philip Cocu'yu teknik direktörlük koltuğuna oturtmuştu. Ancak ne Hollandalı hoca ne de daha sonra göreve gelen isimlerden hiçbiri Fenerbahçe'ye beklenen şampiyonluğu getiremedi.

Jorge Jesus sadece takıma oynattığı futbol ve aldığı skorlarla değil, liderlik özellikleri ve taraftarla diyaloğu nedeniyle de Başkan Koç da büyük bir hayranlık uyandırmış durumda...

Ali Koç, Jesus'un sezon sonunda biten sözleşmesini uzatmak için önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...