Tgrt Haber
08 Ekim 2022 08:10 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 11:07

Fenerbahçe Jorge Jesus ile farklı bir kimliğe büründü: Yeniyor, atıyor ve kazanıyor

Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe hem puan hem de para kazanıyor. Jesus’un agresif ve hücum futbolunu benimseyen futbolcular ise gol olup yağarken maçları ise kaybetmiyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe Jorge Jesus ile farklı bir kimliğe büründü: Yeniyor, atıyor ve kazanıyor
Fenerbahçe,Jesus,kadıköy

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile özlediği hücum futboluna geri döndü. Kadıköy’de tribünler artık dolarken sarı-lacivertli takım sadece ligde değil Avrupa’da da ses getiren bir performans ortaya koydu. Fenerbahçe ile 7’si lig 9’u Avrupa olmak üzere 16 maça çıkan  Jesus sadece 2 mağlubiyet yaşadı. Portekizli teknik adam 9 galibiyet 5 beraberlik görürken kazanma oranı yüzde 56,25 kaybetmeme oranı ise yüzde 87,50 olarak kayıtlara geçti.

YENİLGİYİ UNUTTU

Ligde 20, Avrupa’da ise 17 gol atan Fenerbahçe maç başına 2.31’lik skor ortalaması yakalarken puanda da 2.0 ortalama tutturdu. En son yenilgisini 29 Ağustos’ta Konya’dan alan Fenerbahçe sonrasında çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet 2 beraberlik aldı.

JESUS İÇİN YETERSİZ

Tüm camiayı mutlu eden bu veriler Jesus için yetersiz. “Henüz kazandığımız hiçbir şey yok” diyen Jesus oyuncularından üstüne koyarak ilerlemesini istiyor.

10 MİLYON CEPTE

AEK galibiyeti ile Avrupa Ligi’nde grup liderliğine yükselen Fenerbahçe’nin kasasına para akmaya devam ediyor. Gruba ayakbastı parası olarak 3.63 milyon avro gelir elde eden sarı lacivertliler 2 galibiyet ve 1 beraberlikle birlikte bu rakamı 10,5 milyon avroya yükseltti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...