Tgrt Haber

Ali Koç'tan İsmail Kartal kararı: Takımda kalacak mı?

13 Nisan 2022 21:17 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 21:40
Ali Koç'tan İsmail Kartal kararı: Takımda kalacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son haftalarda alınan başarılı sonuçlara rağmen takımı dünya çapında bir hocaya emanet etmek konusunda ısrarlı olsa da İsmail Kartal'ı teknik heyet dışında, kulübün içerisinde tutmak istiyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada, yeni sezonda yeni hoca ile yola devam edileceğini ifade etmişti. Ancak İsmail Kartal yönetimindeki takımın son haftalardaki iyi performansı kafaları karıştırdı.

Ancak Başkan Ali Koç dünya çapında hoca konusunda kararlı... Sabah'tan Volkan Demir'İn haberine göre; Başkan Koç, İsmail Kartal'a teknik heyet dışında bir departmanda görev teklif ederek, kulüp içerisinde tutmayı düşünüyor.

ALTYAPI YA DA DİREKTÖRLÜK

İkinci adam olmayacağını açıkça ifade eden İsmail Kartal'a, Altyapı Koordinatörlüğü veya Futbol Direktörlüğü gibi pozisyonların önerilmesi ihtimali masada yer alıyor.

Kartal ile Fenerbahçe arasındaki birlikteliğin son hali sezon sonunda Koç ile yapılacak görüşmenin ardından netleşecek. Ancak sarı-lacivertliler, Joachim Löw ve Jorge Jesus başta olmak üzere birçok yabancı hocayla temas halinde...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...