Tgrt Haber

Boupendza'nın yeni takımı belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Ağustos 2022 18:32 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 19:53
Boupendza'nın yeni takımı belli oldu
,transfer,Al Shabab

Son dakika transfer haberleri: Atakaş Hatayspor'un eski golcüsü Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu. Sık sık adı Süper Lig ekipleriyle anılan Gabonlu futbolcu kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek.

Adı zaman zaman Süper Lig ekipleriyle de anılan Aaron Boupendza'nın yeni adresi resmen belli oldu. Katar Yıldızar Ligi ekiplerinden Al Arabi'de forma giyen Boupendza kariyerini Suudi Arabistan'da sürdürecek.

Al Arabi'den yapılan açıklamada, Aaron Boupendza transferi için Suudi ekibi Al Shabab ile anlaşmaya varıldığı belirtilirken oyuncuya teşekkür edildi.

Katar ekibi transfere dair herhangi bir bonservis bilgilendirmesi yapmadı. Öte yandan Al Shabab ise Gabonlu golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

26 yaşındaki futbolcu 2020-21 sezonunda Hatayspor formasıyla Süper Lig gol krallığı yaşamış ve 4.5 milyon Euro'ya Al Arabi'ye transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...