Tgrt Haber
25 Ekim 2022 14:17 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 14:55

İstanbulspor'da 3. Fatih Tekke dönemi: 5 yıllık sözleşme imzalandı

Süper Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyet sonrası Osman Zeki Korkmaz'ın istifa etmesinin ardından İstanbul'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi.

İstanbulspor'da 3. Fatih Tekke dönemi: 5 yıllık sözleşme imzalandı
Fatih Tekke,İstanbulspor

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 10 karşılaşmada aldığı 2 galibiyet ve 2 beraberlikte 8 puan toplayıp küme düşme hattında bulunan İstanbulspor'da yaşanan teknik direktör krizi çözüme kavuştu. Yönetim, Osman Zeki Korkmaz'ın görevini bırakmasından sonra bir süredir görüşme halinde olduğu Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı.

Sarı siyahlı kulüp, 45 yaşındaki teknik adamla 5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İstanbulspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

 "Yeni teknik direktörümüz Fatih Tekke, Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek kendisini kulübümüze bağlayan 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imzasını attı."

Paylaşımda, Tekke ve Sarıalioğlu'nun yer aldığı imza töreni fotoğraflarına da yer verildi.

https://twitter.com/istanbulspor/status/1584845704639709184

3. KEZ İSTANBULSPOR'UN BAŞINDA

Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz'ın kendi isteğiyle dün takımdan ayrıldığını duyurmasının ardından 45 yaşındaki Fatih Tekke, kariyerinde üçüncü kez İstanbulspor'un başına geçti.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...