Tgrt Haber

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Luiz Gustavo'nun yeni takımı belli oldu

24 Temmuz 2022 10:37 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 11:36
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Luiz Gustavo'nun yeni takımı belli oldu
Luiz Gustavo,Fenerbahçe,transfer

Jorge Jesus yönetiminde kadroda büyük değişime giden Fenerbahçe'de bir isimle daha yollar ayrıldı. Sarı lacivertlilere veda eden Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'nun yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe'de ayrılanlar kervanına Luiz Gustavo da eklendi. 35 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe macerası resmen sonlandı.

YENİ DURAĞI ARABİSTAN

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr, Luiz Gustavo ile 1+1 yıllık anlaşmaya varıldığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Brezilyalı futbolcu bugün İspanya'ya gidecek ve sağlık kontrollerinin ardından yeni takımının hazırlık kampına katılacak. Al Nassr, Luiz Gustavo için bonservis ödemeyecek.

2019 yılında Marsilya'dan 6 milyon Euro bedelle transfer edilen Luiz Gustavo, 3 sezon formasını giydiği Fenerbahçe'de 97 resmi maça çıkıp 5 kez fileleri havalandırdı.

FENERBAHÇE'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo'nun Suudi Arabistan'ın Al Nassr Kulübüyle prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol A takım oyuncularımızdan Luiz Gustavo, Al Nassr Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncuya sağlık kontrollerinden geçmesi ve süreci tamamlaması adına izin verilmiştir" denildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1550997988130045953

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...