Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 16:25 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 16:44

Son dakika! Fenerbahçe transfere doymuyor! Transferi resmen açıkladı

Son dakika haberi: Fenerbahçe, yaz transfer dönemindeki altıncı transferini de gerçekleştirdi. Sarı lacivertli kulüp, Brezilyalı futbolcu Willian Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Fenerbahçe transfere doymuyor! Transferi resmen açıkladı
Fenerbahçe,William Arao,transfer

Fenerbahçe Kulübü, yaz transfer dönemindeki altıncı transferini de gerçekleştirdi. Sarı lacivertli kulüp, Brezilyalı futbolcu Willian Arao ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

29 yaşındaki futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyurulan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Willian Arao'yu kadrosuna kattı. Brezilyalı oyuncu, kendisini 2+1 yıllığına Sarı Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Willian Arao'ya 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1547571668947591171

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...