Tgrt Haber
06 Ocak 2023 13:19 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 13:54

Son dakika! Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler oldu

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında herkesin nefesini tutup beklediği Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev derbinin hakemi belli oldu. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Halil Umut Meler oldu
hakem,derbi,Fenerbahçe,Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında herkesin nefesini tutup beklediği dev Fenerbahçe-Galatasaray derbisine 2 gün kaldı. Ülker Stadı'nda oynanacak derbi öncesi en çok merak edilen konularından biri de maçı kimin yöneceğiydi. En son yapılan açıklamayla dev derbiyi Halil Umut Meler'in yöneteceği aktarıldı.

DERBİLERİN HAKEMİ MELER

Meler, bu sezon Trabzonspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Beşiktaş derbilerini de yönetti. Spor camiasının önde gelen isimleri, bu hafta yaşanan olaylardan sonra Halil Umut Meler'in bu maça atanacağını açıklamıştı.

MELER'İN DERBİ KARİYERİ

İzmir bölgesi hakemi olan Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce 2 kez Galatasaray-Fenerbahçe, 2 kez Beşiktaş-Fenerbahçe ve 1 kez de Galatasaray-Beşiktaş derbilerinde görev aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Galatasaray 2, Fenerbahçe 1, Beşiktaş da 1 galibiyet alırken, 1 mücadele de berabere tamamlandı.

GÖZLER GOLCÜLERDE

Derbide gözler iki takımın golcülerinin üzerinde olacak. Bu sezon ligde sarı-lacivertlilerde Enner Valencia 13 kez gol sevinci yaşarken, sarı-kırmızılılarda ise Bafetimbi Gomis 7 gol kaydetti. Gomis'in dışında takımda Kerem Aktürkoğlu da 5 kez gol sevinci yaşadı. Aktürkoğlu, Başakşehir'i 7-0 yendikleri karşılaşmada da hat-trick yaptı. Aslan'da ayrıca Mauro Icardi'nin 4, Dires Mertens ve Barış Alper Yılmaz'ın da 3'er golü bulunuyor.

DİĞER KARŞILAŞMALARIN HAKEMLERİ DE BELLİ OLDU

  • Hatayspor-Antalyaspor: Yasin Kol
  • Beşiktaş-Kasımpaşa: Zorbay Küçük
  • Fatih Karagümrük-Konyaspor: Kadir Sağlam
  • Ankaragücü-Kayserispor: Ümit Öztürk
  • Giresunspor-Ümraniyespor: Sarper Barış Saka
  • Başakşehir-Adana Demirspor: Arda Kardeşler
  • İstanbulspor-Gaziantep FK: Burak Şeker
  • Alanyaspor-Trabzonspor: Mustafa Kürşad
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
sarıgül30 Ağustos 2019 06:56

Ne kadar acılı bir haber. Allah rahmet eğlesin

Sonraki Haber Yükleniyor...