Tgrt Haber

Fenerbahçe'de Morten Hjulmand sesleri! Takas teklifi masada

23 Temmuz 2023 10:23 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 10:23
Fenerbahçe'de Morten Hjulmand sesleri! Takas teklifi masada
Fenerbahçe,Transfer,Morten Hjulmand

İtalyan basınında Fenerbahçe’nin, Serie A’da Lecce forması giyen Morten Hjulmand için Joao Pedro’yu takasta kullanacağı bir teklif yaptığı ifade edildi.

Hücum hattına son bir transfer arayışında olan ve savunmasını da Rodrigo Becao, Alexander Djiku gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe’de yeni hedef orta saha.

KANARYA GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Sarı-lacivertlilerin, Serie A’da Lecce forması giyen 24 yaşındaki Danimarkalı Morten Hjulmand’ı renklerine bağlamak için girişimlere başladığı iddia edildi.

İtalyan basınından La Gazetta dello Sport’un haberine göre Fenerbahçe, Lecce’nin kaptanı Morten Hjulmand’a sarı-lacivertli formayı giydirmek istiyor.

10 MİLYON EURO + JOAO PEDRO

Kanarya’nın bu transfer için, 10 milyon Euro bonservis ücreti ve Joao Pedro’yu takasta teklif edeceği belirtildi.

JOAO PEDRO’DA MAAŞ SIKINTISI

Joao Pedro’nun da Fenerbahçe’den ayrılmak istediği kaydedilirken; Brezilyalı golcünün maaş yükünün Lecce’nin kaldırabileceğinden fazlası olduğu ifade edildi.

DEĞERİNİ KATLADI

Serie A ekibi Lecce’ye 2021 yılında 170 bin Euro’ya transfer olan Morten Hjulmand, geçen sezon Serie A’da forma giydiği 36 karşılaşmada 5 asist kaydetti.

Transfermarkt verilerine göre Lecce’deki performansıyla yıldızlaşan 24 yaşındaki Danimarkalı orta sahanın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro civarında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...