Tgrt Haber
12 Nisan 2022 13:12 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 13:30

Fenerbahçe'den MHK'ya sert tepki: Sorumluluk herkesindir

Fenerbahçe, görevine son verilen hakemler ve TFF Başkanı'nın istifasına rağmen MHK'nin görevine devam etmesine sert tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Sorumluluk herkesindir. Bu ayıp hepimizindir!” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den MHK'ya sert tepki: Sorumluluk herkesindir

Fenerbahçe kulübü, Merkez Hakem Kurulu'na tepki gösterilen bir açıklama yayımladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, görevine son verilen 13 hakemin ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın istifasına rağmen göreve devam eden MHK, istifaya çağırıldı.

MHK İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig’de görev alan 13 hakemin görevine son verildiği 8 Mart 2022 tarihinde açıklanmıştı. O günden bugüne geçen 36 günde; garip hakem atamalarına, artan hakem hatalarına, kural hatalarına, kulüplerin açıklama ve tepkilerine, Tahkim Kurulu’nun verdiği karara ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın istifasına rağmen; Merkez Hakem Kurulu hiçbir şey olmamışçasına, tüm bu kaos yaşanmamışçasına görevine devam etmektedir. Sorumluluk, sadece Türk futbolunun içerisinde bulunduğu paradokslara rağmen istifa etmeyen MHK’nın değil; bunu sorgulamayan, yaşananları reddetmeyen, takip etmeyen, ‘nasıl?’ diye sormayan herkesindir! Bu ayıp hepimizindir!” denildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1513818463713828864

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...