Tgrt Haber
25 Nisan 2022 08:52 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 09:08

Fenerbahçe’nin yeni hocası derbiden sonra açıklanacak

Vitor Pereira’yı Kadıköy’deki Beşiktaş derbisi sonrası kapının önüne koyan Fenerbahçe, yeni sezonda dümene geçecek ismi Vodafone’daki rövanşın ardından resmiyete kavuşturacak.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş, 8 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek.
Beşiktaş, 8 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Fenerbahçe’yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün 8 Mayıs’ta Vodafone’da oynayacak Beşiktaş derbisinin ardından ilan edilmesi bekleniyor. Başkan Ali Koç’un “Tartışılmayacak bir hoca” vaadinden sonra Joachim Löw ile Jorge Jesus isimleri arasında sıkışan gündemde favori 67 yaşındaki Portekizli. Zira Löw’ün kariyer planlamasında Türkiye yok. Ancak yıllık 7 milyon avroluk talebinden taviz vermeyen Jesus’la da anlaşma mümkün görünmüyor.

Fenerbahçe’nin yeni hocası derbiden sonra açıklanacak

KARTAL TERSE YATIRDI

Geçiş hocası olarak göreve getirilen İsmail Kartal, düşük maliyeti, yüksek performansıyla yönetimin aklını çeliyor. Takımın aldığı sonuçlar, yakaladığı hava, Samandıra’da hasret kalınan mutluluk ortamının da geri gelmesi Kartal’ı öne çıkarıyor. Takımın motivasyonunu bozmamak için adaylarla görüşmelerini sessiz sedasız sürdüren Başkan Koç’un, nihai kararını Beşiktaş derbisinden sonra açıklaması bekleniyor. An itibarıyla Kartal favori görünüyor.

HEDEF BELOTTİ

Fenerbahçe, İtalyan Millî Takımı’nın golcüsü Andrea Belotti için nabız yokladı. Sezon sonunda Torino’yla sözleşmesi bitecek 28 yaşındaki golcünün piyasa değeri 28 milyon avro.

Fenerbahçe’nin yeni hocası derbiden sonra açıklanacak

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...