Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin yeni transferi Gustavo Henrique İstanbul’a geliyor

26 Temmuz 2022 10:59 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 11:03
Fenerbahçe’nin yeni transferi Gustavo Henrique İstanbul’a geliyor
Fenerbahçe

Fenerbahçe aradığı stoperi Brezilya’da buldu. Flamengo’da forma giyen 29 yaşındaki Gustavo Henrique bugün saat 18.30’da İstanbul’da olacak.

Fenerbahçe Kim Min Jae’nin satılması ve Serdar Aziz’in sakatlığı sonrasında stoper arayışına girdi. Sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan Gustavo Henrique ile anlaşma sağlandı. Brezilya’da Flamengo forması giyen 29 yaşındaki futbolcunun bugün saat 18.30’da İstanbul’a geleceği ifade edildi.

2.5 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı futbolcu için kulübü Flamengo'ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertlilerin, oyuncuyla da 3 yıllık kontrat imzalayacağı kaydedildi. Gustavo Henrique ve Temsilcisi Luis Augusto sağlık kontrolü sonrası resmi imzayı atacak. 

SERDAR AZİZ 1,5 AY SAHADA YOK

Fenerbahçe'de Dinamo Kiev ile oynanan maçta sakatlanan Serdar Aziz, ikinci yarı oyuna devam edememişti. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Serdar Aziz'in çekilen MR görüntülenmesi sonucunda, sol uyluk kasık bölgesinde 3'üncü derece yırtık ve kanama bulguları tespit edildiği açıklandı. Serdar Aziz'in 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1550454842228936704

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...