Tgrt Haber
25 Ekim 2022 16:56 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 16:57

Manchester United'ın, Cristiano Ronaldo sorunu çözüldü

İngiltere Premier Lig'inde mücadele eden Manchester United, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadro dışı bırakmıştı. Yönetim ve oyuncu arasındaki sorun yeniden çözüme kavuştu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Mirror
Manchester United'ın, Cristiano Ronaldo sorunu çözüldü
ronaldo,manchester united

Geçtiğimiz sezon itibariyle yeniden eski takımı Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, son dönemdeki performansıyla epey tartışılıyor. Takımda huzursuz olduğu söylenen ünlü futbolcunun, son olarak Chelsea maçında kadro dışı kalmasıyla bu durum onaylanmıştı.

Zorlu Chelse maçının ardından Manchester United ile Cristiano arasıdaki kriz çözüme kavuştu. Portekizli futbolcu yeniden takımla idmana çıktı.

RONALDO, YENİDEN İDMANA ÇIKTI

Tottenham maçında da forma giymek istemeyen Ronaldo, bu davranışı nedeniyle kadro dışı bırakılarak takımdan uzaklaştırıldı. Ancak yakın zamanda teknik direktör Ten Hag ile yapılan görüşme olumlu sonuç verdi.

Manchester United'ın, Cristiano Ronaldo sorunu çözüldü

Bir süredir takımdan ayrı kalan Portekizli yıldız, teknik direktörle yaptığı görüşme sonrası aralarındaki buzları eritti ve yeniden takımla idmana çıktı. Ronaldo'nun önümüzdeki günlerde oynanacak Avrupa maçlarında kadroda yer alması bekleniyor.

Kaynak: Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...