Tgrt Haber
30 Mart 2022 10:29 - Güncelleme : 30 Mart 2022 11:46

Nijerya Dünya Kupası'ndan elendi ortalık savaş alanına döndü! Taraftarla oyuncuları kovaladı

2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri’nde Nijerya ve Gana karşı karşıya geldi. Gana, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Nijerya ile 1-1 berabere kalarak Dünya Kupası biletini aldı. Maçın ardında Nijerya’nın kupaya veda etmesine sinirlenen taraftarlar çılgına döndü. Sahayı basan taraftarlar teknik ekibi ve futbolcuları kovaladı. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 3. turunda karşı karşıya gelen Nijerya ve Gana maçında futbol tarihinde unutulmayacak anlar yaşandı. 0-0 biten ilk maçın rövanşında Nijerya ile 1-1 berabere kalan Gana, Dünya Kupası'na biletini kaptı.

DEPLASMAN GÖLÜYLE KAZANDI

Mücadelede konuk ekip 10. dakikada Thomas Partey'in attığı golle 1-0 öne geçti. 22. dakikada William Troost-Ekong, penaltıdan skoru eşitledi. Aynı zamanda bu gol maçın da son golü oldu ve karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Gana, deplasman golü avantajıyla 2022 Dünya Kupası'na katılım hakkı elde ederken, Nijerya ise 2006'dan sonra ilk kez turnuvaya katılamayacak.

TARAFTAR SAHAYA İNDİ, FUTBOLCULARI KOVALADI

Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Nijeryalı taraftarlar çılgına döndü. Sahaya atlayan yüzlerce kişi teknik ekip ve futbolcuları kovaladı. O anlar tribünlerden saniye saniye kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...