Tgrt Haber

Ayasofya Camii'de Yunan bayraklı çirkin provokasyon! Notu fotoğraftan daha skandal

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
16 Mart 2024 14:57 - Güncelleme : 16 Mart 2024 15:06
Ayasofya Camii'de Yunan bayraklı çirkin provokasyon! Notu fotoğraftan daha skandal
Ayasofya Camii, Provokasyon, Türkiye

Ayasofya Camii'yi ziyarete gelen Yunan turist bir skandala imza attı. Paylaşımındaki not ise bayraklı provokasyonundan daha skandal oldu. İşte sosyal medyayı sallayan o not ve fotoğraf...

İstanbul'un fetih simgesi olan Ayasofya Camii, günde binlerce yabancı turist ücretli ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günde Yunanlı bir turist Ayasofya'yı ziyareti sırasında çirkin bir provokasyona imza attı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda Ayasofya Camii'nin içinde ve bahçesinde Yunan bayrağı açan Apostolos Papathedorou, bununla yetinmedi.

AYASFOYA CAMİİ'NDE ÇİRKİN PROVOKASYON!

Yunan bayraklı paylaşıma bir de "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notunu yazdı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan paylaşım sonrası Türk kullanıcılardan sert tepkiler geldi.

Ayasofya Camii'de Yunan bayraklı çirkin provokasyon! Notu fotoğraftan daha skandal - 1. Resim

"Havalar ısındı denize girmek istiyorlar", "Deniz soğuk ama kendi kaşındı", "Bunlar denizi özlemiş", "Az yüzdüler" yorumları yer aldı.

Ayasofya Camii'de Yunan bayraklı çirkin provokasyon! Notu fotoğraftan daha skandal - 2. Resim

Paylaşımı bir gün önce yapan Papathedorou, halen Türkiye'de olup olmadığı merak edildi. 

Ayasofya Camii'de Yunan bayraklı çirkin provokasyon! Notu fotoğraftan daha skandal - 2. Resim

Bazı kullanıcılar ise İçişleri Bakanlığına şikayetlerde bulundu. Yaptığı provokasyon sonrası bir daha ülkeye girmemesi gerektiğine dair vatandaşların talebi oldu. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...