Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 17:25 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 17:32

Bir aileyi katletti: Eşini, kayınvalidesini, kayınpederini bıçaklayıp kaçtı

Muğla’da eşi ve eşinin anne babasıyla tartışma yaşayan bir kişi, önüne geleni bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kayınpeder ve kayınvalidenin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
muğla,bıçaklı saldırı

Muğla Seydikemer’de bir kişi, tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini bıçakladıktan sonra kaçtı. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken anne ve babanın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekiplerinin yakaladığı sanık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TARTIŞMAYA KAVGAYA DÖNÜNCE BIÇAK ÇEKTİ

Edinilen bilgiye göre, şüpheli M.S. Bayır Mahallesi'nde ailesinin yanında bulunan 26 yaşındaki eşi M.S., 63 yaşındaki kayınvalidesi Ü.S. ve 71 yaşındaki kayınpederi R.S. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.S. eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

2’Sİ AĞIR 3 YARALI

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye'deki hastanelere kaldırdı. 26 yaşındaki M.S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, kayınvalide Ü.S. ile kayınpeder R.S.'nin ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Yapılan çalışmaların ardından ekipler tarafından yakalanan M.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...