Tgrt Haber
19 Haziran 2022 13:22 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 16:37

Bakırköy'de esrarengiz olay! Eski sevgililer kalbinden vurulmuş halde bulundu: Biri öldü, diğeri ağır yaralı

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. 20 yaşındaki iki genç, aynı evde kalplerinden vurulmuş halde bulundu. Eski sevgili oldukları öğrenilen gençlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
Bakırköy'de esrarengiz olay! Eski sevgililer kalbinden vurulmuş halde bulundu: Biri öldü, diğeri ağır yaralı
Bakırköy,cinayet,ölüm,sevgili

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde esrarengiz bir olay yaşandı. Eski sevgili olan 2 genç, bölgedeki bir binanın bodrum katında kalplerinden vurulmuş halde bulundu.

Zeytin Mahallesi'ne bağlı Milliyetçi Sokak'ta bir binanın bodrum katında birlikte yaşayan Alper B. (20) ile Suna T. (20), bir süre önce ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılan iki genç, aralarındaki sorunları konuşmak için perşembe gecesi buluştu.

İKİSİ DE GÖĞSÜNDEN VURULMUŞ

Buluşma sırasında Alper B, arkadaşı A.C'yi arayıp Suna T'nin kendisini vurduğunu ve hemen gelmesi gerektiğini söyledi. Arkadaşı A.C. de vakit kaybetmeden polis ve sağlık ekiplerini aradı. Durumun bildirildiği polis ekipleri, Alper B. ile Suna T'yi sol göğüslerinden vurulmuş halde kanlar içinde buldu. Olay yerinde tek tabancanın olduğu tespit edildi.

BİR ÖLDÜ, DİĞERİ AĞIR YARALI

Sağlık ekipleri, Alper B'nin hayatını kaybettiğini belirledi, yaralı Suna T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Dairedeki incelemelerin ardından Alper B'nin cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yapılacak kriminal incelemelerden sonra ortaya çıkacak.

Bakırköy'de esrarengiz olay! Eski sevgililer kalbinden vurulmuş halde bulundu: Biri öldü, diğeri ağır yaralı

"SİLAH SESİ GELİYOR AMA KİMSE DUYMUYOR"

Olayın yaşandığı binanın bulunduğu sokakta berber dükkanı işleten Arif Güner, iki kişinin tartıştıklarını ileri sürüp şöyle konuştu:

"Arkadaşları kapıya geliyor. İki el silah sesi geliyor ama apartmandaki kimse duymuyor. Kızı çıkartırken gördük. Kanlar içinde olduğunu biliyoruz. Çocuk zaten sonra kendisine sıkmış, orada ölmüş. Kızın durumu bilinmiyor. Ne olduğu tam, açık bilinmiyor. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Olay evin içinde yaşandı. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Zaten çok fazla tanımıyoruz."

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...