Tgrt Haber
15 Mart 2024 11:11 - Güncelleme : 15 Mart 2024 11:37

Eylem Tok’un oğlunun kaza sonrası yaptığı 'küfürlü' paylaşım ortaya çıktı

İstanbul'da ölümlü trafik kazasına karıştıktan sonra annesi yazar Eylem Yok tarafından yurt dışına kaçırılan 17 yaşındaki T.C.'nin kazanın hemen ardından yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Kaza yerinden video çeken ehliyetsiz sürücünün küfürlü ifadeler kullanması dikkat çekti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki orman yolunda 1 Mart gecesi meydana gelen trafik kazasında yazar Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin sebep olduğu kaza ve hemen ardından yaşanan skandallar zinciri Türkiye'nin gündemine oturmaya devam ediyor. 

29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü T.C., annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı.

ABD SOKAKLARINDA KAHKAHA ATARAK DOLAŞTILAR

Eylem Tok ve oğlunun New York sokaklarında fotoğrafı ortaya çıktı. Görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekti. 17 yaşındaki T.C. gülümseyerek bir taksiye bindiği görüldü.

Eylem Tok’un oğlunun kaza sonrası yaptığı 'küfürlü' paylaşım ortaya çıktı - 1. Resim

YENİ SKANDAL: KAZA YERİNDEN KÜFÜRLÜ PAYLAŞIM

Son olarak kazayla ilgili yeni bir skandal daha kamuoyuna yansıdı. Ehliyetsiz sürücü T.C.'nin lüks araçla karıştığı trafik kazası sonrasında çektiği video ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde T.C.'nin olay yerini çektiği ve küfürlü ifadeler kullandığı görülüyor.

BABA DA İFADEYE ÇAĞRILDI

Soruşturma kapsamında kazayı yapan T.C.'nin ünlü doktor babası Bülent Cihantimur'un ifadesi alınıp alınmadığı merak ediliyordu. İfadesi alınmadığı ortaya çıkan baba Bülent Cihantimur, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcılığı tarafından savcılığa davet edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...