Tgrt Haber
19 Mart 2015 16:45

Fatma nine hiç görmediği oğlunu arıyor

Edirne’de yaşayan 83 yaşındaki görme engelli Fatma Çolak, kocasının 'öldü' dediği bebeğini doğum sonrası bir doktora para ile sattığını ve acı gerçeği yıllar sonra öğrendiğini söyledi.

Fatma nine hiç görmediği oğlunu arıyor
fatma nine, kaybolan oğlu,

 Fatma nine, yıllardır ayrı kaldığı oğluna kavuşmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, "Sana yalvarıyorum, ne olur yüzümü güldürün. Evladıma bir kez olsun kavuşmak istiyorum" dedi.
Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde yeğenlerinin yanında yaşayan 83 yaşındaki görme engelli Fatma Çolak, doğum sonrası kocası tarafından kendisinden kopartılan oğlunu, ölmeden önce bir kez kavuşmak istiyor.
"UTANMADAN PARAYLA SATMIŞ"
Küçük yaşta geçirdiği hastalık sonrası gözlerini kaybeden yaşlı kadın, kocasının 41 yıl önce Edirne Devlet Hastanesi’nde dünyaya getirdiği bebeğini, kendisine 'öldü' diyerek Kadın Doğum Uzmanı Doktor Kayahan Ç.'ye para ile sattığını iddia etti. Talihsiz kadın, acı gerçeği eşinin kendisine ölümü sırasında itiraf ettiğini anlatarak, "Eşim bana ölürken söyledi. Kendisi bana ‘Doktor Kayahan Bey çocuğu çok sevdi, çocuğu o aldı. Parayla sattım’ diye söyledi. Bebeğimi utanmadan parayla satmış. O zamanlar bizde çok fakirdik" dedi.
FATMA NİNE, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ
Fatma nine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisinin sesini duymasını ve yardım etmesini arzu ettiğini belirterek, "Çok yalvarıyorum. Çok dua ediyorum. Ne olur benim yüzümü güldürün" ifadelerini kullandı.
83 yaşındaki Fatma Çolak'ın yanında yaşadığı yeğeni de yıllardır kuzenini bulmak için uğraştıklarını belirtti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...