Tgrt Haber
07 Eylül 2023 13:25 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 19:58

Görüntüler dehşete düşürdü: Sağlık çalışanı defalarca bıçaklandı, ortalık kan gölüne döndü

Gaziantep'te bir sağlık personeli, aralarında husumet bulunan Ömer F. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Defalarca bıçak darbelerine maruz kalan sağlık personeli ağır yaralanırken, olay anına ilişkin görüntüler dehşete düşürdü.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Gaziantep,Sağlık personeli,Bıçak,Saldırı

Gaziantep'te öğle saatlerine doğru, Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Polikliniği'nde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Ömer F. isimli adam, aralarında husumet bulunan sağlık teknikeri Mustafa Yıldız'a bıçaklı saldırı düzenledi.

Bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Mustafa Yıldız ağır yaralanırken, saldırgan Ömer F. güvenlik görevlileri tarafından yakalandıktan sonra polis ekiplerince gözaltına alındı. Olaydan hemen sonra çekilmiş dehşet görüntüler ortaya çıktı.

"KARIŞMAYIN NAMUS MESELESİ"

Hastane koridorlarından yaşanan ve büyük paniğe neden olan olaya ilişkin cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan hemen sonra çekilen görüntülerde, sağlık teknikeri kanlar içerisinde yerde yatarken saldırgan Ömer F.'nin çevredeki vatandaşlara, "karışmayın namus meselesi" diye çıkışması yer alıyor.

YASAK AŞK İDDİASI

Yasak aşk nedeniyle yaşandığı iddia edilen olay sonrası gözaltına alınan saldırganın işlemleri sürerken, hastanede tedavisi devam eden Mustafa Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...