Tgrt Haber
30 Ağustos 2023 21:39 - Güncelleme : 30 Ağustos 2023 21:46

Güngören'de kahvehaneye silahlı baskın: Ölü ve yaralılar var

İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Kahvehanedekilerin de karşılık vermesi üzerine ortalık savaş alanına döndü. Çıkan çatışmada bir kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Güngören'de kahvehaneye silahlı baskın: Ölü ve yaralılar var
,çatışma

Güngören'deki olay 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre kahvehaneye gelen bir grup silahlarla rast gele ateş etmeye başladı.

İhlas Hbaer Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre kahvehanede bulunanların da karşılık vermesi üzerine silahlı çatışma çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA  ALINDI

Polis ekipleri tarafından bir kişi gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması devam ediyor

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...