Tgrt Haber
15 Ocak 2022 23:56

Meteoroloji'den uyarı gelmişti! İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji'nin günlerdir uyarısını yaptığı kar yağışı İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Pek çok ilçede kar yağışı sonrası yerler kısa sürede beyaza büründü. Karın heyecanıyla sokağa çıkan çocuklar ise kar topu oynadı.

Meteoroloji'den uyarı gelmişti! İstanbul'da kar yağışı başladı
istanbul,hava durumu,kar

İstanbul'da akşam saatlerinde bastıran kar yağışı sonrası şehir beyaz örtüyle kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı kar, özellikle kentin yüksek kesimlerinde görüldü.

BİRÇOK İLÇEDE YOĞUN KAR VAR

Sultangazi, Başakşehir, Arnavutköy, Avcılar, Esenyurt gibi ilçelerde kar yağışı yoğun bir biçimde etkisini gösterdi. Kar kısa süre içinde yol ve arabaların üzerini beyaza bürüdü. Arnavutköy'de ise bazı çocuklar kar yağışının heyecanıyla sokağa çıkarak kar topu oynayıp keyifli anlar yaşadı.

Meteoroloji'den uyarı gelmişti! İstanbul'da kar yağışı başladı

Kar yağışının çok olduğunu söyleyen Ramazan Sezer Yaman, “Arnavutköy Haraççı burası, burada kar yağıyor. Dakikalar içinde arabaların üzeri bembeyaz oldu. Bu sefer çok yağıyor. Ben askerdeydim, ilk defa bu kadar kar yağışı görüyorum” dedi.

Kar yağışını görünce sokağa çıktığını söyleyen Sevilay Yaman ise, “Seneler sonra ilk defa kar yağdı. Ailecek karın tadını çıkarmak için çıktık sokaklara. Kar topu oynamak istiyoruz ama daha o kadar birikmedi. Umarım böyle devam eder ve birikir ki, biz de mutlu bir şekilde kar topu oynarız. Her yer bembeyaz oldu, beklenen o görüntü geldi sonunda” diye konuştu.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte olan sürücüler zor anlar yaşarken, sipariş götüren motokuryeler ilerlemekte güçlük çekti. Esenyurt’ta bir aracın yokuş yukarı çıkarken zorlandığı görüldü. Sürücüler zor anlar yaşarken, kar yağışının başlamasıyla sokağa çıkanlar ise kar topu oynayarak durumu eğlenceye dönüştürdü.

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan verilere göre, İstanbul'da bu gece saatlerinde etklili olmaya başlayan kar yağışının gece yarısı etkisini yitirmesi bekleniyor. Pazar günü kentte hava çok bulutlu seyrederken, salı günü yeniden kar yağışı bekleniyor. İşte İstanbul için 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji'den uyarı gelmişti! İstanbul'da kar yağışı başladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...