Tgrt Haber
30 Ağustos 2023 23:04 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 06:22

28 Şubat zihniyeti Marmaray'da hortladı! Yanında oturan kadının zorla başörtüsünü çıkarmaya çalıştı

Marmaray'da bir kadın, yanında oturan başka bir kadının zorla başörtüsünü çıkarmaya çalıştı. Yaşanan skandala kayıtsız kalamayan yolcular duruma tepki gösterdi. lay sırasında orada bulunan genç, "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" diyerek saldırgana tepki gösterdi.

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Ajanslar
istanbul,marmaray,başörtü,saldırı

İstanbul Marmaray’da skandal bir olay yaşandı. İddiaya göre tren, seyir halindeyken bir şahıs yanında oturan başörtülü kadına saldırdı. Şahıs, kadının başörtüsünü  zorla çıkarmaya çalışırken skandal anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

SALDIRGANA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Görüntülerde olay sırasında trende bulunan bir vatandaşın duruma tepki gösterdiği görüldü. Genç, kadına "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" diyerek tepki gösterdi.

Tepki üzerine kadın ise vatandaşa "Kolunu kırarım" diyerek tehdit etti.

Yaşananların kayıt altına alınmasının ardından sosyal medyada vatandaşlar yaşam tarzına müdahale eden olay karşısında tepkilerini ifade ettiler.

Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...