Tgrt Haber
13 May 2022 12:21 - Güncelleme : 13 May 2022 13:10

Son dakika: Öğrencilere af yolda: Lisans ve yüksek lisans için çalışma başlatıldı

Son dakika haberi: Üniversiteleri ile ilişiği kesilen öğrenciler için af geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, konuyla ilgili çalışma yaptıklarını, affın Temmuz’dan önce yasalaştırmayı planladıklarını söyledi.

Son dakika: Öğrencilere af yolda: Lisans ve yüksek lisans için çalışma başlatıldı

Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde çeşitli nedenlerle eğitim öğretim hakkı sona eren öğrenciler, okullarına geri dönemiyorlardı. Üniversiteleri ile ilişiği kesilen öğrencileri sevindirecek bir haber geldi. Öğrencilerin affı için çalışma başlatıldı. Çalışmanın tamamlanıp Meclis’te kabul edilmesinin ardından üniversiteleri ile ilişiği kesilen öğrenciler okullarına tekrar dönecekler.

ÖĞRENCİLERE TEMMUZ'DA AF

Konuya ilişkin açıklamayı AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yaptı.  Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindekilere öğrenci affı geleceğini söyleyen Akbaşoğlu, bu çalışmanın Temmuz ayından önce yasalaşacağının altını çizdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...