Tgrt Haber
08 Ekim 2023 14:17 - Güncelleme : 08 Ekim 2023 14:27

Önce Meteoroloji sonra Valilik açıklama yaptı... İstanbul için fırtına uyarısı

İstanbul Valiliği, Batı Karadeniz'de yarın rüzgarın fırtına şeklinde eseceğini duyurarak, vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
Önce Meteoroloji sonra Valilik açıklama yaptı... İstanbul için fırtına uyarısı
fırtına,istanbul,hava durumu,meteoroloji

İstanbul'da yazı hatırlatan birkaç günün ardından fırtınalı havaya geçiş yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durumu tahmin raroprunu paylaşarak yaptığı fırtına uyarısının ardından bir açıklama da İstanbul Valiliği'nden geldi. Valiliğk, Batı Karadeniz'de yarın rüzgarın fırtına şeklinde eseceğini belirterek, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmalarnı yönünde uyarıda bulundu.

SICAK HAVAYA VEDA

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmeleri aktarıldı. Açıklamada, "Batı Karadeniz’de rüzgarın yarın ilk saatlerden itibaren fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalı" denildi.

İstanbul'da bugün hava az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçiyor. Ancak Megakent'te gece saatlerinden itibaren kuzey kesimleri sağanak yağışlı havanın etkisine girecek. Yarın ise fırtına etkisini gösterecek. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...