Tgrt Haber
19 Temmuz 2022 14:27 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 16:24

Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! PKK'ya ağır darbe: 7 terörist öldürüldü
PKK,terörist

Terör örgütleriyle mücadele tam gaz devam ediyor. Son olarak Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Pençe-Kaplan bölgelerinde PKK'ya büyük darbe vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı, 2 bölgede düzenlenen operasyonlarda çok sayıda PKK'lı terörist öldürüldüğünü duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terörle ve teröristle mücadelemiz artan bir şiddet ve tempoda kararlılıkla devam ediyor. Kahraman Mehmetçik; Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit, Pençe-Kaplan ve Pençe-Şimşek operasyon bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK’lı teröristi daha etkisiz hâle getirdi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1549354368901812224

PKK'YA YENİ OPERASYON

İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Van'da ‘Eren Abluka-22 (Van-Kato-Karataş Çukurları) Şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top Operasyonu’nun başlatıldığını duyurdu. Operasyonda Van İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando timlerinden oluşan 530 personel, 45 operasyonel timin görev aldığı belirtildi.

Bakanlık tarafından operasyonla ilgili yapılan açıklamada ise "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarıyla devam ediyor” denildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mutlu Bayar19 Aralık 2018 12:38

Şikeci ersun !

Sonraki Haber Yükleniyor...