Tgrt Haber
29 Mart 2024 06:38 - Güncelleme : 29 Mart 2024 07:38

Son dakika! Küçükçekmece'de iş yeri yangını! Ekipler sevk edildi

Son dakika haberi... Küçükçekmece Bahariye Caddesi'nde halı üretimi yapılan iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken içeride işçilerin olduğu iddiası endişeleri artırdı.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Küçükçekmece  Atatürk Mahallesi'nde  Bahariye Caddesi'nde yer alan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin hızla büyüdüğü olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerinin olay yerine yönlendirildiği belirtildi. 

Son dakika! Küçükçekmece'de iş yeri yangını! Ekipler sevk edildi - 1. Resim

İÇERİDE İŞÇİLER OLABİLİR!

Diğer yandan halı üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçilerin olduğu iddia edildi. Bu haber endişeleri artırırken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi tüm hızıyla devam devam ediyor.

Bu arada İstanbul'un en önemli ulaşım akslarından birini oluşturan Basın Ekspres yan yol üzerinde meydana gelen yangın sabah saatlerinde büyük yoğunlukların yaşandığı bölge trafiğini de felce uğrattı. Otoyolda büyük araç uyrukları oluştu. 

Son dakika haberinin detayları geliyor...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...