Tgrt Haber
22 Haziran 2023 09:42 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 16:35

Walter White namı diğer Heisenberg geri dönüyor! Breaking Bad hayranlarını sevinçten uçuran haber

Dünyanın açık ara en iyi dizilerinden biri olan Breaking Bad'de Walter White karakterine canlandıran Bryan Cranston'dan dizinin hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama geldi. Emekli olacağını duyuran Cranston namı diğer Heisenberg, geri adım attı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Independent Türkçe, Awards Radar
Walter White namı diğer Heisenberg geri dönüyor! Breaking Bad hayranlarını sevinçten uçuran haber
Breaking Bad,Dizi

Dünyanın en iyi dizisi olarak gösterilen Breaking Bad'de Walter White karakterini canlandıran efsanevi oyuncu Bryan Cranston namı diğer Heisenberg, dizinin hayranlarını sevinçten havalara uçuracak bir açıklamaya imza attı.

GERİ ADIM ATTI

Emekli olacağını ve Walter White karakterine bir daha oynamayacağına dair iddialı bir çıkış yapan Bryan Cranston, geri adım attı. Cranston, gelecekte Walter White yeniden oynamasının hala mümkün olduğunu açıkladı.

Awards Radar'a verdiği yeni röportajda rolü yeniden canlandırmayı düşündüğünü söyleyen 67 yaşındaki oyuncu, bunun gerçekleşmesi için son derece yüksek bir çıtanın aşılması gerektiğine vurgu yaptı.

"SANIRIM YİNE WALTER WHITE OLACAĞIM"

Independent Türkçe'de yer alan haberde;10 yıl önce dizinin final bölümünde herkese gözyaşları içinde veda ederken bunun son olduğunu düğündüğünü aktaran Cranston, "Sonra El Camino geldi. 'Sanırım yine Walter White olacağım' dedim. Ardından Better Call Saul geldi, 'Oh, sanırım ben de oynayacağım' dedim. Ardından Pop Corners reklamı geldi. 'Birlikte oynamak ister misiniz?' dediler, 'Tabii' dedim. Çok eğlenceliydi" diye konuştu.

"UFUKTA HİÇBİR ŞEY GÖRÜNMÜYOR"

"Ufukta hiçbir şey görünmüyor ve Vince'in bir şey yapmak istemeyeceğini biliyorum" diyen 67 yaşındaki Cranston, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Onun da benim de maaş çekine ihtiyacımız yok, bu yüzden buna saygı duyalım. Ama rüyasından uyanıp 'Aman Tanrım' dediği bir şey olsaydı, bana teklif etseydi ve ben de 'Aman Tanrım' tepkisini verseydim o zaman bakardım"

 

Kaynak: Independent Türkçe, Awards Radar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...