Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: 31 Mart'ta bunları emekli edeceğiz

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
18 Mart 2024 16:43 - Güncelleme : 18 Mart 2024 17:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: 31 Mart'ta bunları emekli edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyeleri sert sözlerle eleştirdi. Başta 3 büyükşehir olmak üzere tüm CHP'li belediyelerin döküldüğünü söyleyen Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine de "Hayırdır ya ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılırdı" diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören’de 'Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuştu. CHP'nin yönetimindeki belediyeleri sert sözlerle eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde önce belediye başkanlarını sonra da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i emekli edeceklerini söyledi. 

CHP'deki para sayma görüntülerine tepki gösteren Erdoğan, CHP ile DEM Parti arasındaki iş birliği hakkında ise "DEM'e destek vermek için atmadık takla bırakmıyorlar. Çok iyi takla atıyorlar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ankara'nın Çankaya tarafında yapıldığı tarihten itibaren şehrin simgelerinden biri haline gelen bir Atakulesi vardı. Aynı mimarımızın tasarladığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi ile şehrimize yeni bir sembol daha kazandırmış oluyoruz. 

Turgut kardeşimiz çok değil 30-40 yıl önce imarıyla, alt yapısıyla, çevre düzeniyle başkentin en sorunlu ilçelerinden birini en gözde yerleşim yeri haline getirmişti. Kendisi inşallah bu üretkenliğini, çalışkanlığını 31 Mart'tan sonra Ankara'nın tamamı için kullanacak. Şu CHP zihniyetinden Ankara' mızı kurtarmaya var mıyız? Bunlardan bir şey olmaz. Bunların Ankara'ya, başkentimize verecekleri hiçbir şey yok, bundan sonra da olmayacak. Şehrin kaybolan son 5 yılını telafi etmenin ötesinde Ankara'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlayacak yeni dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin açacağına ben inanıyorum. Cumhurbaşkanı olarak yanındayım. Cumhur İttifakı olarak yanındayız. Sadece Keçiören değil Ankara'nın tamamı ayağa kalkacak.

MANSUR YAVAŞ'A ELEŞTİRİ: YAPTIĞI HİÇBİR ŞEY YOK

Yol yapmayan, hizmet üretmeyen, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profili arzı endam etmeye başladı. Havalimanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Sadece Melih Bey'in döneminde atılan adımlar var. Bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt, ne şu, ne bu hiçbir şey yok. Ben Ankaralıyım. Metro falan yok. Derdi de yok. Yaptıkları hiçbir şey yok. Önümüzdeki dönemde iş yapmaya niyetlenmediklerini açıkça beyan ettiklerine göre bunlardan bir beklenti de söz konusu olamaz. Normal şartlarda insanın yüzünün kızarması gerekirken bu tabloyu iftihar meselesi gibi anlatanların takdirini milletimize bırakıyorum. Gereken hesabı 31 Mart günü soracağınıza inanıyorum.

"NEREDE CHP BELEDİYESİ VAR, DÖKÜLÜYOR"

Ankara böyle, İstanbul böyle, İzmir böyle. Nerede CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet. Biz eser ve hizmet siyaseti diyerek meydanı tembel siyasetiyle gençlerimize kötü örnek olanlara bırakamayız. Ülkemizin en büyük şehirlerine tebelleş olan bu zihniyeti mutlaka ama mutlaka siyasetten tasfiye etmeliyiz. Bunu en çok da şehirlerimizin geleceği için yapmalıyız.

CHP'DEKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Şehirlerimize kamu bütçesinden tahsis ettiğimiz devasa bütçelerin nereye gittiği meçhul. Gerçi son dönemde bu paraların akıbetine dair bazı ipuçları görmedik değil. Para destelerini, demetleri, dolarları gördünüz değil mi? Hayırdır ya ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılırdı.

Bir dönem ağızlarını her açtıklarında 'ben hesap uzmanıyım' diyordu. Şimdi hesap uzmanı nerede? Ankara'da bir apartman dairesinde emekliye ayrıldı. Bunun da akıbeti aynı, bu da gidecek. Ama belediye başkanı çok daha önceden gidecek. Ankara'da da İstanbul'da da İzmir'de de Allah'ın izniyle bunları 31 Mart'ta emekli edeceğiz.

"DEM'E DESTEK İÇİN TAKLA ATIYORLAR"

Bunların derdi ne Atatürk, ne dürüstlük, ne şeffaflık. Bunların tek derdi kendi çevrimiçi dünyalarında kurdukları sahte düzeni korumaktır. Tüm kesimlerin temsilcileri, tek parti faşizmi heveslisi CHP ile sırtını bölücü terör örgütüne dayayan DEM'e destek vermek için atmadık takla bırakmıyorlar. Çok iyi takla atıyorlar. Geçtiğimiz yıl yapılan 14-28 Mayıs seçimlerinde ne dediler, kazandık geliyoruz. Kim dedi, İstanbul ve Ankara başkanı. E ne oldu? Bunlar 6'lı masada ne diyordu, 'kazanıyoruz'. Hiçbiri Meclis'e girebildi mi? Yok. İşte siyaset bilinci bu kadar bunların. Sandık sonuçları açıklanınca rezil rüsva olmuşlardı. Bile bile yaptıkları bu provokasyonlardan dolayı daha sonra ne özür dilediler ne de pişmanlık duydular. Tüm günahı eski başkanlarına yıktılar, hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi pişkince yollarına devam ettiler.

YENİDEN REFAH'E TEPKİ: KAYBETTİRMEK İÇİN PAÇAMIZA YAPIŞTILAR

Başımıza bir de tüm bunları gördüğü halde kazanmak değil sadece bize kaybettirmek için paçamıza yapışanlar oldu. Kimler olduğunu biliyorsunuz değil mi? Ya sizin bizim paçamızda ne işiniz var? Biz kaybedince kazanacak olanlar kim? Tabii ki tek parti faşisti CHP ve artık onun tescilli ortağı DEM. Çaydaki dem değil ha, karıştırmayalım. Allah bunlara akıl fikir versin."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...