Tgrt Haber

Özgür Özel Hatay'ın CHP adayı için 'Tarihi karar olacak' demişti... İsim değişmedi!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2024 05:15 - Güncelleme : 11 Ocak 2024 17:08
Özgür Özel Hatay'ın CHP adayı için 'Tarihi karar olacak' demişti... İsim değişmedi!
hatay,chp,seçim,aday

CHP, Hatay'da, mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la yola devam etme kararı aldı. Adayın değişmemesi akıllara CHP lideri Özgür Özel'in bir TV programındaki, "Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır." sözlerini getirdi.

CHP Parti Meclisi (PM) bugün yaptığı toplantıda 3'ü büyükşehir 4 ilde belediye başkan adaylarını belirledi. CHP PM, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı yeniden aday gösterdi.

Özgür Özel Hatay'ın CHP adayı için 'Tarihi karar olacak' demişti... İsim değişmedi!

ÖZGÜR ÖZEL, "ÇOK TARİHİ BİR KARAR OLACAK" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, sunucunun "Hatay Belediye Başkanı'nı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?" sorusuna "Hatay'da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır" cevabını vermişti.

Bugün açıklanan CHP PM'nin kararında ise Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yeninden aday gösterilmesi dikkat çekti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...